Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:02:02

В обласній раді опрацьовують проєкт бюджету Чернігівщини на наступний рік

11.12.2021   13:58Агенцiя

10 грудня у залі президії голова обласної ради Олена Дмитренко, перший заступник голови обласної ради Ніна Лемеш та заступник голови обласної ради Дмитро Блауш разом із очільником облдержадміністрації В’ячеславом Чаусом зустрілись із головам постійних комісій та депутатських фракцій представницького органу Придесення.

Головною темою зібрання став аналіз ключових показників і своєрідне підбиття підсумків нинішнього фінансового року та обговорення проєкту бюджету Чернігівської області на 2022 рік, який презентував директор Департаменту фінансів ОДА Валерій Дудко.

До розмови приєдналися також керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, які є головними розпорядниками коштів обласного бюджету у галузі освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту тощо.

Під час розмови аналізувались видаткова та дохідна частина обласного бюджету, порушувались актуальні питання фінансування територіальних громад, наголошувалось на необхідності оптимізації мережі комунальних закладів для більш раціонального розподілу коштів, підіймались проблемні питання районних рад.

Керівництво та депутати обласної ради висловлювали свої пропозиції та рекомендації щодо розподілу видатків, озвучили своє бачення стосовно доцільності спрямування коштів на ті або інші напрямки та заходи.

Більш детально проєкти рішень щодо затвердження головного кошторису Чернігівщини на 2022 рік та внесення нагальних змін до обласного бюджету на 2021-й будуть розглядатися депутатами під час засідань постійних комісій, які планують провести протягом наступного тижня.

Бюджетна ж сесія відповідно до розпорядження голови обласної ради Олени Дмитренко відбудеться 22 грудня.

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.