Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:44:02

Плата за ліцензії наповнила бюджет на 1 млн. гривень

14.02.2015   12:33Агенцiя

На Чернігівщині за січень 2015 року надходження від плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами до бюджету склали 1013,9 тис. грн. Слід відзначити, що частина платників виявили неабияке сумління та бажання сплатити за ліцензії наперед.

Як повідомив завідувач сектору акцизного податку відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області Василь Товстоліс, станом на 1 лютого 2015 в Чернігівській області обліковується 1459 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Загальна кількість діючих ліцензій - 4486 шт., в тому числі: на алкогольні напої – 2394 шт., на тютюнові вироби – 2092 шт.

Протягом січня 2015 року відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області було видано 139 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 117 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

При цьому анульовано за вказаний період 20 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 38 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Також призупинено за несвоєчасну сплату 22 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 23 ліцензії на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

У січні 2015 року проведено 3 перевірки, встановлено 4 порушення, такі як: зберігання алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку, зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів у місцях зберігання, що не внесені до Єдиного реєстру. Очікувана сума фінансових санкцій становить 68,0 тис.грн. ДПІ області за матеріалами перевірок застосовано штрафних фінансових санкцій на суму 102,0 тис.грн.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.