Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:53:27

З початку року ключі електронного цифрового підпису на Чернігівщині отримали майже 14 тисяч клієнтів

28.07.2014   09:59

Все більше платників податків Чернігівщини надають перевагу електронній формі подання звітності. У цьому сервісі вони побачили багато переваг – безкоштовно, зручно, швидко, сучасно.

Як повідомив заступник начальника відділу користувачів при Головному управлінні Міндоходів у Чернігівській області Олександр Кулик, з початку року ключі електронного цифрового підпису отримали 13,9 тис. клієнтів. Серед них 10,8 тисячі фізичних осіб.

Удосконалюються не лише сервіси, але вносяться зміни і щодо процедури їх надання. Для впорядкування процесу отримання послуг електронного цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів оновлено форму «Заява на скасування посиленого сертифіката відкритого ключа». Її можна завантажити з вкладки «Скасування» розділу «Блокування, поновлення, скасування сертифікатів».

Тому з 18 липня заяви на скасування посиленого сертифіката відкритого ключа попереднього зразка до розгляду не приймаються.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.