Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 00:24:16

Поліцейські Прилуччини упродовж години розшукали зниклого школяра

05.04.2023   10:48Агенцiя

До поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 13-річного хлопчика з Прилук. Поліцейські оперативно розшукали дитину та передали її матері.

3 квітня після 22-ї години на лінію 102 звернулася схвильована жінка й повідомила про зникнення її малолітнього сина. Мати пояснила, що близько 16-ї години хлопчик пішов гуляти з друзями й досі не повернувся додому.


Співробітники відділу реагування патрульної поліції Прилуцького районного відділу поліції миттєво прибули на виклик, поспілкувались із заявницею, отримали детальний опис дитини та негайно розпочали пошуки. Дитину знайшли на одній з вулиць міста. Хлопчика передали матері, з якою поліцейські сектору ювенальної превенції провели профілактичну роботу.
Відносно матері складено адміністративний протокол за частиною першою статті 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Поліція закликає батьків пильнувати своїх дітей, особливо малолітніх, та не залишати їх без нагляду.
Якщо ж дитина загубилась, не зволікайте, телефонуйте 102.

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини