Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 17 травня, 08:01:28

Об’єкт цивільного захисту буде зареєстрований за Семенівською міською радою – задоволено позов прокурора

02.05.2024   14:54Агенцiя

Рішенням Чернігівського окружного адміністративного суду задоволено адміністративний позов Новгород-Сіверської окружної прокуратури та зобов’язано Семенівську міську раду оформити право комунальної власності на захисну споруду цивільного захисту – протирадіаційне укриття, розташоване у селі Тимоновичі Новгород-Сіверського району.

Прокурором у суді беззаперечно доведено, що відсутність реєстраційного підтвердження права комунальної власності на об’єкт цивільного захисту створює передумови для зловживань щодо розпорядження приміщенням, в якому воно розташоване, та несе ризики для нормального функціонування самої захисної споруди в частині забезпечення безпекових потреб громадян.
Наразі рішення суду реально виконано шляхом реєстрації у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно права комунальної власності Семенівської міської ради на захисну споруду цивільного захисту – протирадіаційне укриття.
Довідково: Лише за минулий період 2024 року органами прокуратури області заявлено позови щодо 20 об’єктів цивільного захисту населення місткістю майже 4 тисячі осіб. Подальша робота з цих питань триває.
 

Останні новини Чернігівщини

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку

Допомога на дітей, над якими встановлено опіку 14:37

Близько чотирьох тисяч дітей в Україні щороку залишаються без батьківського піклування. З війною ця проблема набула особливого значення. Діти, на жаль, втрачають батьків, але жоден заклад не здатен замінити дитині сім'ю, забезпечити тепло і родинний затишок, подарувати дитинство.

11 шкіл області – з власними сонячними електростанціями 14:22

Коштом французької організації «Електрики без кордонів» (Electriciens sans frontieres) 11 закладів освіти в дев’яти громадах Чернігівської області найближчим часом запустять власні сонячні електростанції.

У Чернігові відкрили набір на безкоштовні курси польської мови для дорослих: як зареєструватися? 14:19

У Чернігові на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запустили набір на безоплатні курси польської мови для дорослих. Навчання повністю безоплатне, а опанувати мову можна як «з нуля», так і з середнього рівня.

97% роботодавців декларують, що готові взяти ветеранів на роботу 10:50

Для 39,4% ветеранів, чинних та майбутніх, одна з головних проблем у цивільному житті — труднощі з пошуком роботи.

Як обрати найкращий односолодовий віскі 10:37

Світ односолодового віскі надзвичайно різноманітний і захоплюючий. Цей напій вважається втіленням виноробних традицій та майстерності. Вибір віскі - це мистецтво, що вимагає певних знань та досвіду. Чи шукаєте ви напій для особливого вечора, чи хочете розширити свої горизонти, наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини