Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:06:34

Команда Головного управління Нацполіції у Чернігівській області посіла друге місце на Спартакіаді серед силових структур області

28.04.2023   18:19Агенцiя

З нагоди першої річниці деокупації Чернігівщини відбулася Спартакіада серед силових структур області в рамках Всеукраїнського проєкту «Здорова Україна». У змаганнях взяли участь дев’ять команд, серед яких – команда поліцейських Головного управління Нацполіції у Чернігівській області.

– Спорт – це стиль життя сучасного правоохоронця. Вітаю з початком змагань та бажаю гідно виступити на Чемпіонаті та здобути перемогу у чесній боротьбі! – звернувся до учасників начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський.


Спартакіада проводилася з семи видів спорту: мініфутболу, волейболу, гирьового спорту, настільного тенісу, шашок, кульової стрільби та перетягування канату.
Всі учасники змагань показали високу спортивну майстерність.
За результатами запеклої боротьби перше місце на Спартакіаді посіла команда ДСНС України в Чернігівській області, поліцейські Чернігівщини вибороли «срібло», а «бронза» дісталася співробітникам Державної спеціальної служби транспорту.
Переможці та призери змагань отримали заслужені трофеї змагань - кубки, медалі та дипломи відповідного ґатунку.

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.