Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:56:59

Сердиті пташки, домогосподарки-мафіозі та любов: 12 захоплюючих кінопрем’єр серпня

04.08.2019   20:43Агенцiя

Якщо літніх пригод не вистачає в житті, до своїх гостинних залів запрошують кінотеатри: в серпні на глядачів чекає продовження «Форсажу», потенційний новий хіт від Тарантіно, екранізація «Angry Birds» і «Дори-дослідниці» та інші ліричні, комічні та дивні стрічки.

«Форсаж: Гоббс та Шоу» (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, реж. Девід Літч)

Прем’єра: 1 серпня

Дивитися вічно можна на вогонь, воду та те, як далеко можуть зайти творці «Форсажів» при постановці видовищних трюків, бійок та спецефектів. Нова порція адреналіну та швидкості для поціновувачів бойовиків, комедій та пригод крутих хлопців, які цього разу мусять забути про конфлікти, щоб об’єднатися проти організаторів вкрай небезпечного для людства біологічного теракту.

«Паразити» (Gisaengchung, реж. Пон Чжун Хо)

Прем’єра: 1 серпня

Стрічка отримала  отримала Золоту пальмову гілку на 72-му Каннському міжнародному кінофестивалі. Нетривіальне південнокорейське кіно, гримуча суміш трагедії, комедії та трилеру – про родину безробітних, які знаходять спосіб вибратися зі злиднів за допомогою заможної сім’ї у дуже дивний спосіб.

«Angry Birds у кіно 2» (The Angry Birds Movie 2, реж. Туроп Ван Орман)

Прем’єра: 8 серпня

Схоже, серпень багатий на історії, у яких непримиренні вороги об’єднуються заради захисту від глобальної небезпеки. Так сталося і у другій частині «Сердитих пташок» – острови пернатих та свинок під загрозою, а тому вирішено поставити вендетту на паузу і укласти перемир’я. Отже, всі, хто вже витратив багато годин на ігри з кумедними героями на гаджетах, мають унікальну можливість присвятити їм ще 1 годину 36 хвилин у кінотеатрі. Схоже, буде весело!

«Смерть та життя Джона Ф. Донована» (The Death and Life of John F. Donovan, реж. Ксав‘є Долан)

Прем’єра: 8 серпня

Драматична історія про те, як зірка кіно відповідає на лист 11-річного хлопчика, і це стає причиною низки подій, які повністю змінюють життя актора. Адже слава – це мрія багатьох, проте до зворотної сторони – існування «під мікроскопом» суспільства – готові не всі.

«Королеви криміналу» (The Kitchen, реж. Андреа Берлофф)

Прем’єра: 8 серпня

Домогосподарки з фінансовими та особистими проблемами (їхні чоловіки-злочинці опинилися у в’язниці) оригінально вирішують проблему самореалізації: кримінал, а точніше – управління ірландською мафією. І повністю спростовують міф про те, що холодний розрахунок та тверда рука – це атрибути чоловічого стилю ведення справ.

«Берлін, я люблю тебе» (Berlin, I Love You)

Прем’єра: 8 серпня

Мелодраматична картина від творців «Нью-Йорк, я люблю тебе» та «Париж, я люблю тебе». Головний герой – саме місто контрастів, строкатий Берлін, у якому зустрічаються та закохуються зовсім різні люди. 10 любовних історій під небом вільного міста у найдивовижніших проявах.

«Одного разу в… Голлівуді» (Once Upon a Time … in Hollywood, реж. Квентін Тарантіно)

Прем’єра: 15 серпня

Екс-зірка вестернів, його дублер та акторка, яка живе по сусідству. Амбіції підкорити Голлівуд. Сюжет нового фільму Тарантіно розгортається у 1969 році, на тлі подій, які пов’язані з діяльністю банди Чарльза Менсона. На Каннському фестивалі стрічці влаштувати кількахвилинну овацію – отже, сподівання щодо нової історії від знаменитого режисера найоптимістичніші.

«Дора і Загублене місто (Dora and the Lost City of Gold, реж. Джеймс Бобін)

Прем’єра: 15 серпня

Екранізація пригод допитливої дівчинки, яка виросла у справжніх джунглях, але не була готова до шкільних небезпек – першого кохання, наприклад. До того ж, зникають батьки героїні – і вона має виконати черговий повний загадок та небезпек квест за допомогою нових та старих друзів (мавпочка, звичайно, серед них).

«Падіння янгола» (Angel Has Fallen, реж. Рік Роман Во)

Прем’єра: 22 серпня

Таємна група скоїла замах на життя самого президента США, і він вижив виключно завдяки своєму вірному товаришу, агенту Секретної служби. А оскільки жодна добра справа не лишиться безкарною – рятівника і звинуватили у зраді. Під загрозою – не тільки лояльність, а і життя: самого героя та його родини.

«UglyDolls. Ляльки з характером» (UglyDolls, реж. Келлі Есбері)

Прем’єра: 22 серпня

Милота – страшна сила! Історія про ляльок, які опиняються у світі, в якому треба бути гламурними, гарнюніми, ідеальними. Бути недосконалим та несхожим на більшість складно, але варто зрозуміти, що краса – всередині, і все стає на свої місця.

«Поліна і таємниця кіностудії» (Polina, реж. Оліас Барко)

Прем’єра: 22 серпня

Кіно зняте у копродукції України, Бельгії та Франції. Пригоди дівчинки, яка хоче дізнатися родинні секрети. І потрапляє на інший бік кіноекрану, де можна натрапити на що завгодно – від казкових персонажів до страшних таємниць.

«Мій янгол» (Angel of Mine, реж. Кім Фаррант)

Прем’єра: 29 серпня

Героїня була впевнена, що втратила новонароджену доньку, але кілька років потому зустрічає дівчинку, яка здається їй власною дитиною. Що це – витівки розуму або підказка материнського серця, яке відчуває правду, – з’ясують у трилері.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини