Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 21:09:18

Для вас, кохані!

06.03.2023   14:40Агенцiя

Весна – найжаданіша пора року. З її приходом як ніколи хочеться жити, мріяти, любити. Не випадково, коли у людини все добре, то вона каже: «на душі весна». І цим виразом сказано все. А ще, весна – це про кохання і про пісню. Саме тому піснею вирішили зустріти весну та привітати усіх коханих і закоханих артисти Чернігівського обласного філармонійного центру.

5 березня 2023 року своїм слухачам вони подарували концертну програму “Для вас, кохані!”. В її основу лягли хіти української та світової популярної музики. А ще, зі сцени звучали твори, народжені буремним сьогоденням. Адже війна довела, що кохання сильніше будь-якої зброї. Кохання надихає на перемогу і кохання перемагає!

У концерті “Для вас, кохані!” взяли участь заслужений артист України Сергій Сулімовський, артисти Катерина Іващенко-Василяко, Марина Коваленко, Ілля Латиш, Наталія Липницька, Юлія Литвин, Марина Маккей, Анна та Дар’я Михневичі, Євгеній Олещенко, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, а також театр танцю «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова.

Режисер-постановник та ведучий — Дмитро Обєдніков, авторка сценарію — Світлана Бунзяк, концертмейстер — заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко, хореограф-постановник — Віктор Войников, звукорежисер — Володимир Попов, художник зі світла — Олександр Єрмаков, художник — Ірина Хрикіна.

Концертну програму “Для вас, кохані!” на сцені обласного філармонійного центру знову можна буде побачити 8 березня 2023 р. — о 18:00.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.