Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:59:03

У Прилуках будуть проходити зйомки художнього фільму "Мелодія для батька"

22.12.2016   07:56

Союз Молодих Кінематографістів України розпочав національний культурно-патріотичний кінопроект «Слава Україні - Героям Слава!».

Проект підтримано: Національною Кіностудією Художніх Фільмів ім..Довженко, Міністерством Оборони, Міністерством Культури України, Міністерством Освіти і Науки України, літературним конкурсом «Коронація Слова» та місцевими органами влади нашої країни. Проект складається з семи короткометражних фільмів, об’єднаних однією тематикою - героїзм та патріотизм сучасного українця, які складатимуть повнометражний кіноальманах.

Мета проекту - прокласти шлях до сердець українців, запалити вогонь віри в серцях тих, що вже втратили надію на яскраве майбутнє нашої держави; надихнути та підтримати тих, хто продовжує сподіватися та діяти. Розповісти про героїчні подвиги простих українців.

Сучасна творча, креативна молодь Прилуччини приймає активну участь в створенні одного із фільмів, що планується знімати в Вашому регіоні (м. Прилуки). Молоді кінематографісти працюватимуть під керівництвом заслужених діячів України.

В м. Прилуки будуть проходити зйомки художнього фільму «Мелодія для батька» про подвиг лікаря. В ньому розповідається про долю лікаря, що втратив на війні сина. Син був дуже талановитим композитором, любив Україну і пішов добровольцем на війну. Його вбив жорстоко ворог при цьому подзвонивши батькові і сказавши про свій злочин. За збігом обставин вбивця потрапив на операційний стіл батька юнака. Яке рішення лікар прийме: відомстити за сина чи врятувати ката своєї дитини?

Прем'єра планується по кінотеатрах країни у лютому 2017 р. з нагоди річниці Революції Гідності.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.