Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:24:08

Поліція та прокуратура встановлюють обставини вчиненого кримінального правопорушення

20.10.2016   12:56Агенцiя

Здійснення досудового розслідування кримінального провадження доручено Сосницькому відділенню ГУ Національної поліції в області, процесуальне керівництво забезпечується Менською місцевою прокуратурою.

До Сосницького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області поліції звернулися із заявою громадяни, що на території колишньої свиноферми виявлена велика кількість відпрацьованих люмінесцентних ламп.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група. На узбіччі дороги в селі Змітнів в районі колишньої свиноферми на площі 50 квадратних метрів поліцейські дійсно виявили імпровізоване звалище з 35 тисяч відпрацьованих люмінесцентних ламп.

На місці небезпечної знахідки, крім поліції, працювали рятувальники, екологи та представники облдержадміністрації, які склали відповідний акт.

Прокуратура також розпочала кримінальне провадження за фактом забруднення земель матеріалами, шкідливими для життя, здоров’я людей та довкілля.
        
Менською місцевою прокуратурою відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 239 КК України (забруднення або псування земель речовинами, відходами чи іншими матеріалами, шкідливими для життя, здоров'я людей або довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров’я людей чи довкілля) - карається штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини