Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 15 травня, 22:34:34

Ніжинські поліцейські розслідують обставини пожежі у якій загинула жінка

01.05.2024   13:47Агенцiя

Сьогодні вночі до поліції надійшла інформація про загорання житлового будинку в Ніжині. Внаслідок пожежі загинула 26-річна місцева мешканка, її 5-річного сина госпіталізували.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Ніжинського райуправління поліції

Поліцейські розслідують обставини пожежі у рамках провадження за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей).

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Чернігів зміцнюватиме фортифікаційні споруди довкола міста

Чернігів зміцнюватиме фортифікаційні споруди довкола міста 16:33

На питаннях підтримки військових та посилення оборонних споруд довкола міста була зосереджена сьогоднішня загальноміська нарада. В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако повідомив, що буде продовжено зміцнення військових інженерно-технічних та фортифікаційних споруд довкола міста. Важливість цих робіт – спільна позиція військових та Чернігівської міської ради.

На шляху до вдосконалення соцпослуг: досягнення та перспективи Чернігівщини від участі у проєкті Програми розвитку ООН 14:28

Його результати, а зокрема позитивні зміни у розвитку соцпослуг в громадах Чернігівщини, обговорили сьогодні на регіональній конференції в обласному центрі.

На відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею буде спрямовано 64 млн грн 14:26

Відповідне рішення уряд ухвалив наприкінці минулого тижня. Кошти зібрані через платформу UNITED24 в межах благодійного футбольного матчу Game4Ukraine, який організували в Лондоні амбасадори цієї платформи Андрій Шевченко та Олександр Зінченко. Гроші надійшли на рахунок, відкритий Міністерством освіти і науки в Національному банку.

«Армія відновлення»: втричі більше направлень видано на суспільно корисні роботи 14:22

Такий висновок зробили фахівці служби зайнятості за підсумками роботи протягом січня-квітня 2024 року. За цей період в області видано більше 4 тисяч направлень на суспільно корисні роботи.

Мобінг: природа дискримінації на робочому місці

Мобінг: природа дискримінації на робочому місці 12:02

Однією з дискримінаційних дій під час виконання трудових обов’язків є мобінг, простими словами – цькування. З поняттям мобінгу та як його розпізнати, розбираємося разом у матеріалі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.