Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:39:23

Вересневий кубок – 2015

02.10.2015   08:22Агенцiя

Осінь подарувала Чернігову вересневе тепло та сонце – справжню футбольну погоду. На спортивних майданчиках розпочалися й футбольні матчі серед школярів, які радо зустрілися після літніх канікул.

А податківці, у підшефній загальноосвітній школі № 20, де працює податковий клас, організували футбольний турнір «Вересневий кубок – 2015». Він відбувся за підтримки вчителів фізкультури та бійців 41-го батальйону «Чернігів». Цей захід традиційно проводиться вже четвертий рік.
   
Як повідомив голова спортивної комісії Ради профспілки працівників ГУ ДФС у Чернігівській області   Ігор Закружний, шкільних команд зібралося так багато, що вирішили провести два турніри - для сьомих-восьмих та  для дев’ятих-одинадцятих класів.
   
Боротьбу розпочали молодші учні. Завзяті та наполегливі після літнього відпочинку, вони підтримували спортивний азарт у всіх футбольних матчах. Але в підсумку перемога дісталася найсильнішим – команді 7-го «Б». Срібло виборола команда 8-го «Б», а бронзу – 8-го «А». Кращими у турнірі стали:  бомбардиром - Сергій Жосан, захисником - Денис Ковтун та гравцем - Андрій Богуцький.
   
Справжня «родзинка» - турнір старшокласників.  Враховуючи побажання учнів, змагання організовані та проведені за «коловою» системою. Тобто всі команди зіграли одна з одною. Тож кожен матч був напруженим та непередбачуваним. Але в підсумку, не програвши жодного матчу, перемогу, золоті нагороди та головний кубок змагань виборола команда 11«Б», срібло – 11«А» та бронзу - 10«Б» класу.    
Кращими серед футболістів визнані Павло Войтенко (захисник), Дмитро Скрипка та Кирило Бабаков (нападаючі), а також Дмитро Степура (гравець).
     
Цього року призи переможцям вручали бійці 41-го батальйону «Чернігів» на чолі з Віталієм Бочаровим та Олегом Войтенком. Почесні гості вручили школярам прапор України з підписами всіх бійців батальйону. А також побажали наснаги і тільки перемог у всіх справах.    

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.