Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:39:47

"Повір у себе": Чернігівський відбір

30.03.2015   14:42Агенцiя

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України, регіональним центром з фізичної культури і спорту «Інваспорт» та комунальним закладом «Чернігівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» облради проведені традиційні змагання: обласна Спартакіада «Повір у себе» із шахів і шашок та настільного тенісу серед дітей-інвалідів.

Основна мета змагань - виявлення кращих спортсменів для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів віком 15 років і молодші, які пройдуть в Одесі та на спортивних базах Миколаєва.

У змаганнях обласної Спартакіади з настільного тенісу взяли участь діти з вадами розумово-фізичного розвитку, які навчаються у ЗОШ - інтернаті м. Прилук, м. Батурин, м. Городня Чернігівської області, а також діти-інваліди з вадами слуху з Сосницької ЗОШ – інтернату, м. Чернігівської спеціальної ЗОШ та Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Ніжина.

Турнір проводився у двох вікових груп (старша група 2000-2001 р.н, молодша 2002-2004 р.н.) окремо серед юнаків та дівчат.

 
Призові місця розподілились таким чином:

Старша вікова група (вади розумово-фізичного розвитку)
Юнаки: І місце - Нечипорук Володимир (м. Прилуки), ІІ місце - Матюша Андрій (м.Городня), ІІІ місце - Гурінов Артем (УОРА, м. Ніжин).
Дівчата: І місце – Шабалтас Катерина (м.Прилуки), ІІ місце - Мартинович Олена (м. Батурин), ІІІ місце - Матюша Тетяна (м.Городня).


Молодша вікова група (вади розумово-фізичного розвитку)
Юнаки: І місце - Дрегіч Станіслав (м. Батурин), ІІ місце - Качило Дмитро (м. Прилуки), IІІ місце - Матюша Володимир (м.Городня).
Дівчата: І місце - Ожоганич Лілія (м. Прилуки), ІІ місце - Дрегіч Надія (м. Батурин), ІІІ місце - Ковальова Олександра (м.Городня).

 
Старша вікова група (вади слуху)
Юнаки: І місце - Бутенко Тимофій (м. Чернігів), ІІ місце - Макаренко Григорій (м. Сосниця), ІІІ місце - Адамович Владислав (м. Чернігів).
Дівчата: І місце - Фалько Ліза (м. Сосниця), ІІ місце - Хоменко Надія (м. Ніжин).


Молодша група (вади слуху)
Юнаки: І місце - Бакалейко Даніїл (м. Чернігів), ІІ місце - Драч Ілля (м. Сосниця).
Дівчата: Артеменко Анжела (м. Сосниця).
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.