Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:12:38

Підсумкова прес-конференція про проведення Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я на Чернігівщині

19.05.2015   12:30Агенцiя

19 травня  об 12-30  в конференц-залі Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (що знаходиться за адресою віл. Белінського, 11, м.Чернігів) відбудеться прес-конференція з підведення підсумків проведення Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я за проектом «Здорова родина – здорова країна» організованого Чернігівською міською молодіжною організацією «Міській молодіжний центр «Жменя» який реалізується у рамках програми «Здоров’я жінок України» за підтримки Інституту досліджень та тренінгів імені Джона Сноу.

 

ДОПОВІДАЧІ:

Регіна Гусак, Голова Правління ЧММГО «ММЦ «Жменя» з доповіддю про підсумки проведення заходів в рамках Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я в Чернігівській області.

Кирилюк Тетяна Зотівна,  завідуюча Обласного центру планування сім’ї про ситуацію в області в сфері репродуктивного здоров’я

Поклад Світлана Василівна, методист з практичної психології та соціальної роботи Центру професійно технічної освіти Обласного Управління Освіти Чернігівської ОДА, про успішний досвід виховної роботи з учнями/студентами ПТНЗ та ВНЗ Чернігівської області в рамках Всеукраїнського тижня планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я

Партнерами в реалізації проекту є Департамент сім’ї молоді та спорту Чернігівської ОДА, Департамент інформації та зв’язків з громадськістю Чернігівської ОДА, місцеві та регіональні ЗМІ, обласна та міська Клініки дружні до молоді, Чернігівський обласний та міський центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

Контакти:

Регіна Гусак – Голова правління (066)209-55-05, (063)402-73-03

Олена Трубенок – керівник проекту (068) 120 36 90, (0462) 93 07 36

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.