Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:36:05

Презентація дитячої ілюстрації до віршів Тараса Шевченка

30.05.2013   10:30Агенцiя

ВПЕРШЕ В  УКРАЇНІ вихованці дошкільних навчальних закладів м. Чернігова виготовили ілюстрацію до віршів Тараса Шевченка площею 24 м²
30 травня біля центрального  входу до головного корпусу Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (вул. Гетьмана Полуботка, 53) відбудеться презентація ілюстрації до віршів Великого Кобзаря «Хлюпочуться качаточка поміж осокою».
Загальна площа малюнка — 24 квадратних метри — розділена на 200 своєрідних пазлів, які були розфарбовані вихованцями 40-а дошкільних навчальних закладів м. Чернігова. Всього у виготовленні цієї ілюстрації взяли участь більше трьохсот малюків.
Захід ініційовано Чернігівським  національним педагогічним університетом імені Т.Г. Шевченка за підтримки Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації.
Початок акції о 10:30 год.
Запрошуємо всіх зацікавлених представників  ЗМІ

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.