Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 01:05:21

Перекриття вул. Любецької продовжили до 31 жовтня

01.09.2023   12:49Агенцiя

У зв’язку з технічною необхідністю, термін перекриття руху автотранспорту по вул. Любецькій від вул. Івана Мазепи до Ріпкинської подовжений з 20:00 31 серпня по 20:00 31 жовтня.

Відповідний дозвіл наданий управлінню житлово-комунального господарства на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 30 серпня.

Нагадаємо, на вулиці Любецькій здійснюється реконструкція водопроводу. Перша ділянка пролягає від вул. Івана Мазепи до Ріпкинської. Перекриття руху на зазначеній ділянці дороги, з метою запобігання виникнення аварійних ситуацій та якісного виконання робіт, триває з 17 лютого цього року.

Як пояснили в управлінні ЖКГ міськради, через затримку з погодженням схеми перекриття, фактично роботи розпочали тільки в кінці березня. Закінчити їх планували 31 серпня, однак технічна необхідність вимагає продовження терміну перекриття.

Одночасно роботи з реконструкції водопроводу ведуться і на другій ділянці Любецької від вул. Ріпкінської до Широкої.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини