Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 23:12:27

Поліцейські Чернігівщини вдосконалили свої знання та навички з надання домедичної допомоги

18.08.2023   09:12Агенцiя

Комплексні тренінги для поліцейських Чернігівщини з надання домедичної допомоги провели інструктори Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Слухачами та активними учасниками двох тренінгів кожен з яких складався із дводенного курсу, стали поліцейські з різних структурних і територіальних підрозділів поліції.

Начальник головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський звертаючись до голови субделегації Київ Північ Міжнародного Комітета Червоного Хреста Джада Мукалледа зазначив:

- Несення поліцейської служби в умовах військового стану в багатьох аспектах відрізняється від стандартів мирного часу. Бойові дії показали, що першими на допомогу постраждалим людям прибувають саме поліцейські. І кожен поліцейський, від патрульного і дільничного до керівника територіального підрозділу чи Головного управління, повинен вміти надавати першу домедичну допомогу і собі, і громадянам, і товаришу по службі. Такі знання в потрібний момент допомагають рятувати життя.

Також начальник поліції Чернігівщини подякував представникам МКЧХ за співпрацю та вручив подяки.

Під час тренінгів поліцейські дізналися про міжнародний рух і принципи надання першої допомоги, навчилися переводити постраждалого у відновне положення, робити серцево-легеневу реанімацію, зупиняти кровотечу, транспортувати постраждалого, надавати допомогу при порушенні прохідності дихальних шляхів, пораненні, травмах, опіках, обмороженні та інших невідкладних станах.

По закінченню всі учасники отримали від інструкторів Міжнародного Комітету Червоного Хреста сертифікати.



Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини