Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 06:50:28

Тролейбусне сполучення мікрорайонів Чернігова та відбудова зруйнованого бізнесу: загальноміська нарада

08.08.2023   15:42Агенцiя

Питання, які стосуються життєдіяльності всього міста та окремих його мікрорайонів, зокрема, розглянули під час загальноміської щотижневої наради в муніципалітеті восьмого серпня.

ЗАЗ
З понеділка, сьомого серпня, відновлено тролейбусне сполучення цього мікрорайону з рештою міста. Послуги надають чотири тимчасових маршрути: №10, 9, 4, 3. Під час активних бойових дій контактна мережа та інфраструктура КП "ЧТУ" зазнала значних руйнувань, відновити все вдалося тільки зараз, зважаючи на масштаби пошкоджень.

На черзі виконати аналогічні роботи також у мікрорайоні...

...Бобровиця
Працівники КП "ЧТУ" вже розпочали відновлювальні роботи в цій частині міста, що врешті дозволять відновити рух електротранспорту.

Зазначимо, що зараз у цьому мікрорайоні також працюють співробітники КП "Міськсвітло", які ремонтують пошкоджені внаслідок сильних поривів вітру електромережі. Закінчити роботи планують до кінця цього тижня.

Подусівка
В.о. міського голови Олександр Ломако дав доручення підготувати звернення до керівництва української мережі "АТБ-маркет" для отримання від них інформації, чи планують вони відновлювати знищений магазин в цій частині міста, а також решту.


— Підготуйте звернення на "АТБ": чи планують вони і якщо так, то коли, відновлювати, в першу чергу, на Подусівці магазин й решту. Якщо не планують, то давайте думати і, можливо, залучимо когось іншого. Якщо планують, то попросіть зробити це якомога швидше, враховуючи, що це один із найбільш постраждалих мікрорайонів і він потребує такого об'єкта соціальної інфраструктури.

 Працюють органи місцевого самоврядування і над вирішенням питання із відновлення руху комунального громадського транспорту в цьому мікрорайоні. Заплановано, що воно буде вирішено у першому кварталі наступного року.

— Все, що ми можемо зробити якомого швидше, маємо робити, — зауважив в.о. міського голови Чернігова.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.