Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 00:52:28

На Чернігівщині запрацював черговий відновлений міст

12.07.2023   18:28Агенцiя

Цей міст у Корюківській громаді був зруйнований під час відсічі збройної агресії росії.

Це вже 64-й об’єкт відновлений Державною спеціальною службою транспорту та 32-й міст, відновлений особовим складом 36-го шляхо-відновлювального Конотопського полку. Кошти на його відновлення надані Корюківською міською радою.

Сьогодні міст оглянули, зокрема, перший заступник начальника Чернігівської ОВА Костянтин Мегем, голова адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Богдан Бондар, Корюківський міський голова Ратан Ахмедов.

    «Дороги – це артерії нашої області, по яким рухаються не тільки люди, а й вантажі, які підтримують бізнес і нормальне життя громадян. Мостів під час повномасштабної війни було зруйновано досить багато, в Чернігівській області – більше 36. На жаль, на прикордонні ворог продовжує їх руйнувати. Однак, мости завжди під пильним контролем наших збройних сил. І це не перший міст, побудований Державною спеціальною службою транспорту. Ми за це дуже вдячні», – зазначив Костянтин Мегем та вручив військовим сертифікат на генератор потужністю 30 кВт.

Військовослужбовці отримали почесні відзнаки від Міністерства оборони України, Чернігівської ОВА та Корюківської міської територіальної громади.

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у відбудову зруйнованого автомобільного мосту на території Корюківської міської територіальної громади Подяку оголошено:

КОРОЛЮ Віктору Михайловичу - директору приватного акціонерного товариства «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 82»;

МАРАХОНЬКУ В’ячеславу Івановичу - капітану, старшому інженеру будівельно-відновлювальної частини;

ОЛЕКСАНДРЕНКУ Сергію Миколайовичу - солдату, тесляру мостового взводу мостової роти;

СОМКУ Олегу Володимировичу - підполковнику, заступнику командира колійного батальйону – головному інженеру.

За активну громадянську позицію, сприяння та залученість у процеси відбудови зруйнованого автомобільного мосту Подяку оголошено:

Корюківській міській територіальній громаді (Корюківський міський голова — АХМЕДОВ Ратан Ратанович).



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.