Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 20:36:08

Обвинувальний акт відносно мешканця м.Чернігова за придбання та виготовлення прекурсорів в особливо великих розмірах

22.05.2023   12:35Агенцiя

Скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця м.Чернігова за незаконне придбання та виготовлення прекурсорів в особливо великих розмірах та незаконному виготовленні та зберіганні прекурсорів в великих розмірах.

Прокурором Чернігівсько їокружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого жителя занезаконне придбання та виготовлення прекурсорів в особливо великих розмірах та незаконне виготовлення та зберігання прекурсорів в великих розмірах (ч.3 ст.311, ч.2 ст.309 КК України).
Прокуратурою висунуто обвинувачення 32-річному чоловіку, який раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців щодо незаконного обігу наркотичних засобів, в січні-лютому 2023 року організував виготовлення прекурсорів з метою подальшого виготовлення психотропних речовин в особливо великих розмірах.
Під час обшуку виявлено та вилучено прекурсор – фенілнітропропен вагою 203 г, який обвинувачений синтезував шляхом сполучення хімічних речовин та з якого в подальшому виготовляв психотропні речовини, а саме амфетамін. Крім того, під час обшуку виявлено та вилучено амфетамін вагою 6,2 г.
За принципової позиції прокурора наразі особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкція ч.3 ст.311 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.


За інформацією Чернігівської окружної прокуратури
    

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.