Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:07:20

Винесено вирок за розміщення матеріалів антиукраїнського характеру

16.05.2016   07:19

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області виніс вирок місцевій мешканці, яка розміщувала антиукраїнські матеріали в російських соцмережах.

У 2014 році жінка переїхала з тимчасово окупованих територій до родичів на Чернігівщину і, маючи статус переселенки,  отримувала соціальні виплати від української держави.

В той же час вона через соціальну мережу продовжувала регулярно підтримувати зв’язки з представниками незаконних збройних формувань т.зв. "ДНР/ЛНР".

Терористи надсилали агітаторці матеріали пропагандистського характеру, які містили заклики до активної оборони самопроголошених «ДНР/ЛНР» та «новоросії», опору діям підрозділів Збройних Сил України та українських добровольчих батальйонів.

Антиукраїнські "агітки" зловмисниця викладала у створені нею групи в російських соціальних мережах. Співробітниками СБУ викрили спільницю терористів у квітні 2016 року.
   
Вироком суду сепаратистку визнано винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з встановленням іспитового терміну - 2 роки.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.