Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 16:34:22

Затримана група наркозбувальників

03.06.2015   11:58

Міліція затримала трьох жителів Прилук, які займалися виготовленням та збутом ацетильованого опію.

В ході проведення комплексу оперативних заходів працівники Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області отримали інформацію про осіб, які займаються збутом наркотичних речовин в Прилуках.

В ході  перевірки інформації працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в Чернігівській області спільно з колегами з сектору БНОН Прилуцького міськвідділу міліції встановили особи трьох зловмисників, причетних до  виготовлення та збуту ацетильованого опію.

Утримувачем притону виявився громадянин РФ, законність перебування якого в Україні нині встановлюється. Двоє наркозбувальників - раніше засуджені за незаконні операції з наркотиками прилуцькі чоловік і дружина, які звільнилися з місць позбавлення рік тому. Та на шлях виправлення подружжя не стало, а взялося за старе.

Правоохоронці задокументували незаконну діяльність правопорушників та зібрали достатню доказову базую. В ході санкціонованого обшуку в помешканні зловмисників було знайдено макову солому та прекурсори в значних об'ємах. Підозрювані в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України  поміщені до слідчого ізолятора.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), статтею 311 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та статтею 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини