Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:45:32

"Золотий дракон 2015" у Чернігові

08.05.2015   15:45

7 травня в Чернігові біля Красного мосту на річці Стрижень зібралося більше п’ятисот учасників чемпіонату міста з веслування на човнах «Дракон» серед команд загальноосвітніх закладів міста «Золотий дракон 2015».

На набережній вишикувалися команди-учасниці, а це представники тридцяти чотирьох ЗОШ міста, команди директорів і вчителів шкіл та громадських організацій. На урочистому відкритті марш і гімн України прозвучали у виконанні військового духового оркестру та академічного камерного хору ім. Д. Бортнянського.

Відповідальний секретар обласного осередку НОК України Ніна Лемеш привітала організаторів, учасників, вболівальників зі святом веслування та відзначила, що в Чернігові зародилася добра традиція – проводити змагання «Золотий дракон», і ось уже шостий рік поспіль проводиться цей захід. В непростий час для нашої країни, в ці травневі свята дуже важливо демонструвати чесну, відкриту спортивну боротьбу. Н. Лемеш побажала всім присутнім перемог на спортивних аренах.

Ініціатор змагань, президент міської федерації з веслування на човнах «Дракон» Сергій Романчук наголосив: «Приємно, що Чернігів – єдине місто в Україні, де проводиться чемпіонат з веслування на човнах «Дракон» серед школярів! У цьому плані нам може позаздрити і Одеса, і Дніпропетровськ. Дуже приємно, що нас підтримує обласний осередок НОК України, управління освіти Чернігівської міської ради, відділ по фізичній культурі та спорту міської ради, міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Варто відзначити, що ці змагання вже полюбили жителі міста. Підтримати учнів приходять їхні батьки, вчителі, друзі і знайомі».

Переможцями стали:
1 місце – школа № 24;
2 місце – ліцей № 22;
3 місце – колегіум № 11.

Серед команд-аматорів переможцем стала команда директорів шкіл.

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.