Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:29:00

"Десна" - "Буковина": Післяматчева прес – конференція

28.04.2014   07:21Агенцiя

"Десна" - "Буковина": післяматчева прес – конференція Наставники чернігівської «Десни» та чернівецької «Буковини» прокоментували гру своїх підопічних.

Олександр РЯБОКОНЬ (ФК «Десна») : «Ми вийшли на гру з хорошим настроєм. З перших хвилин гравці нашої команди створювали небезпечні моменти, однак у підсумку нічого не забили. Я маю на увазі з того, що створювали. Другий тайм, як на мене, ми провели гірше, однак забили тричі. Де логіка ? Не знаю.

Щодо гри Олександра Деребчинського (колишній нападник чернівецької «Буковини» - авт.), який дебютував у основному складі, можу оцінити тільки позитивно: вийшов, створив, віддав результативний пас. Як я ще можу оцінити таку гру ?».

Юрій ГІЙ (ФСК «Буковина») : «Сьогоднішня гра стала для нас неприємним сюрпризом у плані того, який темп демонстрували деякі виконавці. Мені хочеться вірити, що це відсутність досвід, а не щось інше. Так, як ми грали у захисті у другому таймі – це неприпустимо. Незважаючи на те, що у нас через травми та ушкодження не змогли зіграти основні гравці оборони (Володимир Найко і Роман Подоляк – авт.). У будь – якому випадку, претензії висловлюю лише до себе – виходити з таким настроєм на гру не можна.

Важко щось казати після такої гри... Хочу привітати «Десну» з перемогою і побажати команді виконати ті завдання, які перед нею поставили. Щодо «Буковини», то у нас зараз одне завдання – не зникнути з футбольної мапи України. Важко мотивувати футболістів, коли до завершення першості залишається обмаль часу, а позитивних зрушень немає. Зараз планується створити робочу групу, у якій входитимуть представники клубу, обласної та міської влади, а також потенційного інвестора.

Сподіваюся, що у Чернівці матимуть футбольну структуру для того, щоби вирішити проблеми».


Офіційний сайт ФК "Буковина"

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.