Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:46:33

Гороскоп на наступний тиждень 24-30 вересня 2018 року

23.09.2018   17:58Агенцiя

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на наступний тиждень з 24 по 30 вересня 2018 року

 Овен (21.03—20.04). Якщо сiмейний конфлікт уже дійшов до межі, не варто утримувати одне одного, згодом ви зустрiнете людину, з якою проживете щасливе життя.
Дні: спр. — 24; неспр. — 29.
 
Телець (21.04—21.05).
Направте свою енергію на налагодження взаєморозуміння в партнерських відносинах. Дуже важливо в цей період вирішувати будь-які труднощі з оточуючими мирним шляхом, ґрунтуючись на гармонії та справедливості.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Близнюки (22.05—21.06). У цей період ви укладатимете вигідні угоди, які надають значимість у вищому світі. Водночас перiод не зовсім сприятливий для вирішення спірних питань зі страховкою та спадщиною.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.
 
Рак (22.06—23.07). Можуть бути проблеми з податковими та правоохоронними органами. Ключем до вирішення подібних проблем є вміння спокійно, не втрачаючи внутрішньої рівноваги, робити правильний вибір.
Дні: спр. — 27; неспр. — 30.
 
Лев (24.07—23.08). Колеги по роботі можуть стати каменем спотикання в реалізації планів і надій. Може з’явитися спокуса використати службові можливості в корисливих цiлях.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.
 
Діва (24.08—23.09). Нагальні матеріальні потреби можуть призвести до нервових зривів. Не звертайте увагу на дрiбницi, таким чином удасться уникнути неприємностей по роботі й зберегти здоров’я на довгі роки.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.
 
Терези (24.09—23.10)
. Період несприятливий для перестановок або зміни роботи, серйозних процедур чи операцій, пов’язаних зі здоров’ям. Також є сенс відмовитися від додаткових домашнiх зобов’язань.
Дні: спр. — 26; неспр. — 30.
 
Скорпіон (24.10—22.11)
. Дуже багато залежить від вас, від уміння повірити у свої сили і розрахувати їх. Основною темою тижня будуть партнерські стосунки. Заявляючи про себе, ви зможете заволодіти серцями і душами людей.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.
 
Стрілець (23.11—21.12). Не бійтеся бути лідером. Ваші щирі прагнення доля високо оцiнить. Дуже важливо при цьому зберігати дипломатичність, гнучкість у вирішенні питань.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.
 
Козеріг (22.12—20.01). Тиждень принесе жадану свободу, самостійність у бізнесі та партнерських відносинах. Зiрки обiцяють взаємну любов, хороших партнерiв i повагу з боку колег.
Дні: спр. — 28; неспр. — 30.
 
Водолій (21.01—19.02). Зробіть ті справи, на які не вистачало сил і часу, вирішуйте питання, які відкладали. Однак слід остерігатися надмірної активності та наполегливості у справах.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.
 
Риби (20.02—20.03). Хибне уявлення про те, що краще за вас ніхто не зможе зробити справу, може призвести до втрати часу на вирішення важливих питань, а ваші справжні цілі так i залишаться нереалізованими.
Дні: спр. — 30; неспр. — немає.

Інша версія:

ОВЕН

Ви занадто войовничо налаштовані. Висока працездатність дозволить вам упоратися з багатьма справами, що накопилися останнім часом. Бажано ні з ким не ділитися своїми планами та задумами. Варто побоюватися конкурентів, особливо в особистому житті. У вихідні запросіть на обід рідних.

ТЕЛЕЦЬ

Буде важко все встигнути. Адже навколо стільки нових вражень, цікавих людей і справ! Поділіться своєю енергією та гарним настроєм з тими, хто поряд, і ви зможете придбати нових друзів. У вихідні вам буде просто необхідний відпочинок.

БЛИЗНЮКИ

Буде важко зберігати ясну голову і тверезість думок, бо вас переповнюватимуть почуття. Особливо заважатиме роздратування. Деякі плани можуть не здійснитися й не виправдати витрат часу та сил. У вихідні відверта розмова з близькими дозволить розв’язати проблему, що давно тривожила вас.

РАК

Чим більше робочих або побутових справ ви переробите, тим більше шансів на успіх матимете в реальності, а не уяві. Не варто активно відстоювати свою позицію в суперечці. Цього тижня може втілитися в життя ваше давнє бажання. Вихідні проведете в піднесеному настрої та з вірою в краще.

ЛЕВ

Досить напружений, але плідний період. Успіх у справах досягатиметься повільно, зате прийде надовго, і це додасть вам відчуття впевненості у власних силах. Намагайтеся не слухати пліток та не брати участі в інтригах. У вихідні порадуйте себе чимось приємним, смачним, гарним.

ДІВА

Цього тижня матимете можливість спокійно та плідно працювати. Вашу роботу гідно оцінить і начальство. Прагнення до мети дозволить вам подолати багато перешкод, але не переоцінюйте свої можливості, інакше на вихідні сил зовсім не залишиться. Не займайтеся самообманом.

ТЕРЕЗИ

Особливо важливим для вас цього тижня буде спілкування. Можете побачити світ по-новому й відродити деякі старі ідеї. І навіть якщо ваші недавні досягнення відразу не були гідно оцінені, незабаром ви відчуєте їхній сприятливий ефект. У вихідні краще побути наодинці з собою або найближчими людьми.

СКОРПІОН

Виявіть ініціативу, поділіться з начальством і близькими людьми своїми творчими планами та задумами. Обов’язково знайдуться бажаючі допомогти в їхньому здійсненні. Не втрачайте голову та не допускайте запаморочення від успіхів. У вихідні рекомендується затіяти ремонт, перестановку або хоча б генеральне прибирання.

СТРІЛЕЦЬ

Можете опинитися в полоні ліні й апатії. Доведеться шукати виправдання за недороблені справи та скасовані зустрічі. Навантаження на роботі поступово наростатиме. Постарайтеся викроїти трохи часу для себе, займіться своїм самовдосконаленням.

КОЗЕРІГ

Тримайте в секреті свої плани та задуми, аби вдало втілити їх у життя. Ви прекрасно впораєтеся й самі. Не варто зациклюватися лише на поточних проблемах і роботі. Зростатимуть дратівливість та втома. Але ви можете розраховувати на підтримку друзів. У вихідні приділіть їм більше часу.

ВОДОЛІЙ

Допомагаючи іншим, ви допоможете собі. Безкорисливе служіння близьким відволіче від власних проблем, додасть позитивних емоцій і зробить вас невразливими до впливу зовнішніх факторів. Гарний період для пошуку нової роботи та зміни діяльності. А от на відпочинок поки що не розраховуйте.

РИБИ

Слід користуватися принципом: «Менше слів – більше справ». Адже спілкування виявиться порожньою балаканиною, яка до того ж забере чимало часу. Намагайтеся уникати зустрічей з начальством, бо ваша нестриманість може призвести до великого скандалу. У вихідні виявіть терпіння й толерантність.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини