Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:25:46

У Чернігові відкрили Головну ялинку міста. ФОТО. ВІДЕО

19.12.2017   19:09Агенцiя

У Чернігові 19 грудня, у День Святого Миколая, засяяла новорічними вогнями Головна ялинка міста.

Святкове дійство розпочалося у сквері імені Богдана Хмельницького. Привітати дітей та дорослих чернігівців зі святом прийшли голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Міський голова побажав дітлахам успіхів у школі, щоб усі вчилися тільки на відмінно, щоб батьки хвалили їх за це, нагороджували усілякими подарунками, цікавими поїздками та різними сюрпризами. Також він побажав усім чернігівцям здоров’я, а нашому місту – процвітання, розвитку та перспективного майбутнього, щоб наше місто стало самим прекрасним і квітучим в Україні.

Після привітань керівники міста й області разом із Святим Миколаєм запалили вогні на Головній ялинці міста.

Ялинка Чернігова має висоту 18 метрів і вагу 6 тонн. Цього року вона декорована новою оригінальною ілюмінацією. Також уся центральна площа міста прикрашена живими ялинками та фотозонами. Працює фуд-зона, де ресторатори міста представили свою продукцію.

На сцені також відбулося традиційне оголошення переможців міського конкурсу серед учнів шкіл на кращу новорічну іграшку. Всі вони отримали диплом та подарунок від міського голови.


Прес-служба Чернігівської міської ради

ВІДЕО: Сергій Пріма

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.