Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:45:26

Гороскоп на наступний тиждень, 8 - 13 червня

07.06.2015   11:02Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На роботi та вдома вам доведеться грати роль першої скрипки. Багато залежатиме вiд прийнятих вами рiшень.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Телець (21.04—21.05). Вам бракує сил, тож радимо вiдпочити. Незважаючи на обставини, доведеться закiнчити розпочатi ранiше справи.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Близнюки (22.05—21.06). Вам здається, що вашому життю не вистачає яскравих барв. Удалий час для нових знайомств i зустрiчей iз давнiми друзями.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Рак (22.06—23.07). Якщо у вас є плани, не поспiшайте їх реалiзовувати. На вашi плечi ляжуть новi обов’язки. Будьте розбiрливi в їжi.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Лев (24.07—23.08). Над вашим сiмейним благополуччям нависли хмари. Через свою гордiсть ви не помiчаєте чужих успiхiв. Будьте прихильнi до близьких.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi ви отримаєте фiнансову винагороду. Сприятливий перiод для пiдписання важливих документiв та ділових поїздок.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Терези (24.09—23.10). Перед вами постане вибiр, радимо прислухатися до iнтуїцiї. Самотнiсть часто пригнiчує, бiльше спiлкуйтеся з друзями та колегами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Скорпіон (24.10—22.11). Ваш розум всотуватиме всю iнформацiю i успiшно її засвоюватиме. Не женiться за захмарними цiнами, зараз вони недоступнi для вашої кишенi.
Днi: спр. — 13; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12).
Нарештi ви зможете владнати фiнансовi проблеми. Про себе нагадають давнi знайомi, можливо, саме їм доведеться присвятити вихiднi.
Днi: спр. — 8; неспр. — 9.

Козеріг (22.12—20.01). Дасться взнаки ваша творча натура. Але за буденними клопотами важко буде насолодитися плодами майстерностi.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Водолій (21.01—19.02). Побутовi клопоти забирають увесь вiльний час. Треба перепочити, i життєвi сили та енергiя знову повернуться.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Риби (20.02—20.03). Удалий перiод для покупок, можете дозволити собi шопiнг. Родинний вiдпочинок принесе моральну й фiзичну розрядку.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Інша версія:

ОВНИ, нині ваш рух є життєдайним стимулом, тож подорожуйте, насолоджуйтеся враженнями — там на вас чекають приємні сюрпризи, а дехто потрапить в обійми великого кохання. Події в соціумі теж працюватимуть на вашу користь.

ТЕЛЬЦІ, фортуна посміхається всім зразковим сім’янинам. Особам, які переймаються родинним благополуччям, пощастить із вирішенням житлових питань, поліпшенням сімейного добробуту — саме там, де ваші інвестиції вкрай потрібні.

БЛИЗНЯТА, ви нині — сонце, що сяє, зігріваючи всіх... Життєвий потенціал струмить невичерпним джерелом. Тож беріть ініціативу до рук і дерзайте, дебютуйте повсюди! На шляху перспективних задумів для вас — «зелене світло».

РАКИ потайки долають трансформаційну кармічну смугу. Позбавляйтеся від комплексів, негативних нашарувань в душі, ламайте бар’єри психологічної залежності, бо вони заважають успішній самореалізації. Повертайте борги, надолужуйте упущення в роботі, не бійтеся стикатися з труднощами... Головне — нікому нічого не нав’язувати й не афішувати власні проблеми!

ЛЕВИ, ваш сердечний шлях устелений квітами радості й взаємної любові. Вас люблять! Не стримуйте романтичних поривів, розправляйте крила бажань і облаштовуйте особисте життя. Ви — еталон чарівності та благородства, з яким конкурувати безглуздо, тож якщо хтось припав до серця — він ваш!

ДІВИ, штурмуйте посадовий Олімп, оскільки перемога є реальною завдяки фортунним кар’єрним пертурбаціям, кадровим ротаціям, зміні керівництва, таємному покровительству. Визначіться із фаховим покликом — якщо робота не до серця, час настав її змінити і не силувати себе.

ТЕРЕЗИ — популяризуйтеся! Розкрутка іміджу набирає тріумфального темпу. Демонструйте таланти, здобутки, чаруйте щирістю, не лицемірте, даруйте поради, відкрито говоріть правду в очі (можна в грайливій гумористичній формі, чим допоможете колегам стати досконалішими, стати на шлях істини).

СКОРПІОНИ, сміливо ламайте те, що віджило себе, адже «не взявши сокири до рук, дім не побудувати!». Однак дійте тишком-нишком, оскільки хизування на публіці протипоказане — це вас обеззброїть, знекровить енергоресурси.

СТРІЛЬЦІ перебувають в абсолютній залежності від оточення, яке є віддзеркаленням вашої глибинної суті. Отже, коли поруч благородні люди, чесні напарники, із вашим духовним розвитком все пречудово!

КОЗЕРОГИ майстри на всі руки — «і швець, і жнець, і на дуді гравець»... Керівництво у захваті від такого кадрового «золота». Чужі прибуткові джерела — до ваших послуг (бізнес піде вгору). Тому ловіть фортунний шанс, багатійте, укріплюючи кар’єрні рубежі.

ВОДОЛІЇ — на вашому життєвому небосхилі сяє сонце удачі. Пурхайте метеликом, збираючи нектар із квітів романтичних захоплень. Життя прекрасне, і кожна мить щастя долучає вас до Океану Вселенської Любові. Тільки разом із судженим.

РИБИ, одержимість стати господарями реальності може штовхнути вас на радикальні кроки, спровокує переступити через інтереси партнерів, союзників, конкурентів, знехтувати думкою громадськості. Не доводьте це прагнення до абсурду, дійте у згоді з вимогами важливих для вас людей, насамперед — домочадців.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини