Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:28:44

У Прилуках з нагоди 25-річчя заснування партії відбулася обласна конференція ВО "Свобода"

02.12.2016   08:27

27 листопада у Прилуках вiдбулась урочиста конференція з нагоди 25-річчя створення партії. Участь у ній взяли народний депутат, член бюджетного комітету Верховної Ради України Юрій Левченко, колишній очільник Чернігівської обласної «Свободи» - Андрій Міщенко, командир «Легіону Свободи» - Олег Куцин, лідер націоналістів Олег Тягнибок.

На урочисте зібрання прибули партійці  та прихильники з усіх районів Чернігівської області.

Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих героїв Небесної Сотні та війни на донбасі. Зокрема, голова обласної організації ВО "Свобода" Руслан Андрійко поіменно назвав загиблих свободівців на Майдані, а також полеглих на фронті російсько-української війни. Головний націоналіст згадав основні віхи становлення Веукраїнського об’єднання «Свобода», говорив про проблеми українців. «Сьогодні «Свобода» як політична сила, як політична організація на вістрі подій в українській політиці. Ми завжди як націоналісти, як патріоти на передовій захисту прав української ніції і української держави»,- зазначив цідер партії Олег Тягнибок.

Становлення партії в нашому регіоні 2008-го згадували ті, хто стояв біля джерел створення «Свободи» як в Прилуках, так і на Чернігівщині в цілому, а саме народний депутат України 7-го скликання Андрій Міщенко та голова Чернігівської міської організації ВО «Свобода» Іван Тютюнник.

«Чи так виховали мене батьки, чи наша прилуцька земля – я є українським націоналістом. Зважаючи, що «Свободі» 25 років, то я прийшов не так давно, в 2008-му році і ці вісім років пролетіло для мене як один день.  «Свобода» це є дійсно родина»,- звернувся до присутніх Іван Тютюнник.

Під час конференції представили і нового голову Прилуцької міської організації ВО «Свобода» - Євгенія Яценка.

«Свобода» є єдина, справді анти-олігархічна партія. Не громадська організація, не якийсь там «клуб за інтересами» з 10-ти осіб, а єдина анти-олігархічна масова партія в Україні. Для мене "Свобода" - єдина партія, яка думає про благо народу. Саме тому нас намагаються знищити. Активно поливають брудом, усіляко оббріхують. Але основний показник нашої діяльности - конкретні справи та голосування. Український народ навчився організовувати революції, проганяти негідників, але ще не навчився обирати. Можливо, у тому є наша місія. Можливо, наше покликання - цілковито змінити суспільство», - наголосив народний депутат України, член бюджетного комітету Верховної Ради України Юрій Левченко.

По завершенню конференції грамотами «За вагомий особистий вклад у розбудову ВО «Свобода» на Чернігівщині», - було відзначено кращих партійців, завдяки невпинній роботі яких у нашому регіоні політична сила набула підтримки серед людей.

Після завершення офіційної частини присутні задавали питання депутатам-свободівцям і побажали націоналістам більше підтримки, терпіння, сили в подальшій боротьбі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини