Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:17:19

Городнянщина проголосувала за Артура Зінов’єва

04.11.2015   11:41Агенцiя

Майже кожен четвертий житель Городнянського району довірив Артуру Зінов’єву, молодому громадському лідеру, голові обласного благодійного об’єднання «Милосердя і доброта», відстоювати інтереси сільчан в обласній раді. Загалом за Артура проголосувало 24,7% виборців, які взяли участь у голосуванні.

Молодого, енергійного, освіченого, небайдужого до чужого горя кандидата у депутати від політичної партії «Наш край» люди оцінили за конкретними добрими справами.

Безперечно, що за цілеспрямованими і перспективними активістами майбутнє і району, і Чернігівщини.

-Сердечно дякую кожному виборцю за довіру до мене і «Нашого краю». Як і обіцяв, дбатиму про розвиток Городнянщини, про її майбутнє. Турбота про малозабезпечених жителів району, про багатодітні родини, про ветеранів і літніх людей. Маю чимало задумів і планів. Намітили соціальні проекти,спрямовані на благо людей, - наголошує Артур. – Закликаю до спільної продуктивної роботи всі політичні сили, які потрапили до обласної ради, громадські організації і всіх небайдужих людей. Громадою, гуртом, спільними силами ми зможемо зробити багато.

УСВІДОМЛЕНИЙ І ВІЛЬНИЙ ВИБІР

Результати голосування на виборчих дільницях округу № 9 яскраво засвідчують спектр політичних вподобань сільських виборців: кожен виборець голосував за ту партію, чиї програмні засади були близькими, і за обраного кандидата до рад усіх рівнів – обласної, районної чи сільської.

У день виборів побувала на кількох виборчих дільницях (Бурівка, Вихвостів, Тупичів, Пекурівка, Великий Листвен, Діврівне, Дроздовиця). Святкова і спокійна атмосфера, привітні члени комісій, уважні й пильні офіційні спостерігачі. Хтось із виборців відразу ставив у бюлетені позначку, інші неквапливо вивчали прізвища кандидатів і назви політичних сил.

«Повірили у «Наш край»», «Надіємось на краще», «Думаємо, що Артур Зінов’єв нас не підведе», «Голосували за молодь» - ось такі найтиповіші відповіді виборців (переважно пенсійного віку).

Отож результат – закономірний: за «Наш край» і Артура голосували в усіх селах виборчого округу: загалом 1616 мешканців Городнянщини.

ВИСОКИЙ СТУПІНЬ ДОВІРИ

Ще зі шкільних років мені хотілося побувати у Вихвостові – селі, оспіваному українським класиком Михайлом Коцюбинським у повісті «Fata morgana». Пройти тими ж вулицями, де шукали селянське щастя її герої, - Меланка, Гафійка і Андрій  Волики, Марко Гуща й Хома Гудзь…Минули десятиліття  і навіть століття, а слава про Вихвостів не розвіялась, і живуть тут такі ж вільнолюбиві й працелюбні їх нащадки.

 По – моєму, особливе село й славні люди. За найменшої нагоди їхала сюди. Не вперше побувала й на виборчій дільниці. Молодь і пенсіонери голосували за мир і краще майбутнє, з надією на позитивні зміни. 

- Виборчий процес у рамках чинного законодавства, - одностайні  в оцінках офіційні спостерігачі, члени комісії та виборці.

Відрадно, що більше половини вихвостівчан вкотре віддали голоси за чинного сільського голову Олександра Акуленка, який балотувався без альтернативи. Олександр Григорович особисто голосував за молодь.

-Знаю Артура Зінов’єва по його службовій діяльності не один рік. Ціную за вміння дотримувати  слова, за добрі діла. Не сумніваюсь, що виправдає довіру людей, що реалізуємо все заплановане, всі спільні проекти, - впевнено говорить сільський голова.

 

 



Не приховує свого усвідомленого вибору й Тетяна Мельниченко, вчитель місцевої школи.

-Голосувала  за Артура Зінов’єва, - зізнається Тетяна. – За відродження села, за  високу якість освіти, за доступність медичних послуг.  Артур - громадський лідер, котрий за будь – якої ситуації приходить на допомогу, дбає і про збереження народних традицій, і про спорт, і про підростаюче покоління.

 

 

 

 

ДРОЗДОВИЦЯ – ЗА МАЙБУТНЄ

По – правді, хвилювалася, коли на Дроздовицькій виборчій дільниці по завершенні голосування відкривалися скриньки з бюлетенями, бо тримала кулаки за Артура.

Та хвилювалася даремно: за нього як кандидата в депутати районної ради віддали голоси більшість виборців із трьох  населених пунктів - Дроздовиці, Будищ і Диханівки, понад 50% обрали  «Наш край» і Артура  як кандидата в депутати обласної ради.

- Люди повірили, що «Наш край» і Артур Зінов’єв  захищатимуть пенсіонерів і ветеранів, сприятимуть у вирішенні побутових проблем, - говорить Ніна Мамай. – Люди знають Артура не з плакатів, а в обличчя. Знають за добрими ділами фронтовики, діти й учасники війни, самотні наші бабусі. Надіємось, що оправдає довір’я,- говорить Дроздовицький сільський голова Ніна Мамай.

У Дроздовиці, як і в інших селах району, голосували за молодого громадського лідера Артура Зінов’єва, розуміючи, що майбутнє і рідного краю і держави – у руках наших дітей і  онуків.

Ольга Чернякова.
Фото автора

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини