Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:26:55

Звернення народного депутата України Ігоря Рибакова

12.11.2014   22:00Агенцiя

Шановні мої земляки!

Оголошені офіційні результати парламентських виборів. Як саме вони проходили  на нашому, 207-му окрузі, - ви  знаєте не гірше за мене. Та зараз я не буду вдаватися до переліку фальсифікацій чи аналізу  однієї  з найбрудніших виборчих кампаній. Що сталося - те сталося, і Бог суддя тим, хто спотворив результати народного волевиявлення на окрузі.

Не хочу тут згадувати про той негатив, який лився на мене протягом усієї виборчої кампанії. Я пробачаю цим людям, бо вони не достойні гніву… Хочу сказати вам світлі і чисті слова. Хочу  подякувати усім вам, кожному з вас, мої дорогі, хто поставив позначку "плюс" коло мого прізвища у виборчому бюлетені. Знайте - ваша довіра, ваша шана і ваша любов - для мене в тисячу раз цінніші від депутатського мандату. Я гордий з того, що за мене на нашому окрузі - одному з найменших за кількістю виборців  в Україні - віддало голоси близько тридцяти тисяч людей! Без фальсифікацій, без залякувань, без адмінресурсу, без махінацій, без брудних технологій, без "групи підтримки" із обласного МДС, СБУ - як це робилося задля "липової" перемоги мого конкурента. Тридцять тисяч мешканців нашого чудового краю засвідчили мені свою довіру і свою  повагу! Дякую вам, мої рідні, за це!

Всі прекрасно розуміють, що перемога із відривом у майже чотири з половиною сотні голосів, яка дісталася моєму конкуренту - це не перемога, це технології. Але - Бог йому суддя.

Вдячний Господу  і долі за всі ці роки співпраці з вами. Ми багато зробили, багато - не встигли. Я особисто чимало почерпнув від спілкування з кожним із вас, я вчився у вас мудрості, добра і всепрощення.

Але - тепер у вас є новий представник у вищому законодавчому органі країни, тож пильно слідкуйте, як і що він буде робити для округу, чи виконає свої передвиборчі обіцянки, чи не обдурить вас, полишивши сам на сам зі своїми проблемами.
Зі свого  боку можу сказати - та команда народних депутатів, яку я провів до новообраного Парламенту VIII скликання по ряду одномандатних округів в інших областях, теж буде пильно стежити за роботою вашого представника у Верховній Раді України. Не сумніваюсь у тому, що ця команда народних депутатів буде гідно виконувати свої прямі обов'язки та відстоювати правду і справедливість не тільки для вашого краю - для всієї України.

2 листопада ми освячували новий храм Різдва Пресвятої Богородиці у  древньому,  забутому владою та не забутому Богом  селі  Грем`яч Новгород-Сіверського району. Я навмисне попросив  священика освятити  храм вже після виборчої кампанії, аби мої політичні конкуренти - люди без честі та совісті - не стали кричати про якийсь підкуп чи  технології.

Так от - я був вражений! Вражений тим, що на освячення зійшлося  абсолютно все село, понад тисячу людей. Серце стискалося, бо люди, обступивши мене, плакали і запитували:  "Як же так сталося? Що з нами тепер буде? Де ж правда?".

І я не знав, що їм відповісти. Бо Правда і Справедливість дійсно  обминули наш край на цих виборах. Але - все ж мусите добиватися правди, мусите відстоювати справедливість, мусите контролювати кожен крок того, кого  назвали народним депутатом від 207-го виборчого округу. Просто пам'ятайте, що влада - це ви! А депутати - це просто виконавці вашої волі! Будьте сміливим, не бійтеся говорити правду! Тому що правда - це найпотужніша зброя.

Дорогі мої Кожному з вас, кожній родині я бажаю миру і благополуччя, здоров'я, сімейної радості, втіхи у дітях та онуках.
Як православний християнин молився й молюся за Україну, за  усіх вас. Благаю у Господа Бога нашого Ісуса Христа милості, миру та спасіння душі для кожного із нас.

Будьте з Богом! Ваш народний депутат Ігор Рибаков

PR

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.