Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:00:53

"Цих усіх на фронт!"

16.07.2014   12:34Агенцiя

На своїй сторінці ВКонтакте «Правий сектор» написав звернення до голови обласної державної адміністрації Володимира Івашко.

Приблизно так, поклавши на стіл список із 230 осіб, сказав виконуючий обовязки голови ОДА Володимир Івашко обласному воєнкому Костянтину Нікуліну. "І не просто в зону АТО, а в саме пекло!" - А як я цікаво це зроблю? - поцікавився воєнком. - Більшість із них не призовного віку, або вийшли з такого, або мають якісь проблеми зі здоровям? - Мене не цікавиь як! Зроби!"

Що ж це за двісті тридцять осіб, список з якими впав на стіл воєнкома? А це - список активістів, майданівців, націоналістів, які залишилися в Чернігові прикривати тил своїм товаришам, брати за жабри корупціонерів при владі, допомагати своїм товаришам на фронті гуманітарно, охороняти Чернігівщину від сеператистів і путінських головорізів.

Звісно, про форму діалога ми можемо тільки здогадуватися як і про інтонації, але те, що така розмова була і що після неї Костянтин Нікулін потрапив у немилість до пана Івашка - це факт. Як і той факт, що обласна влада ставить палки в колеса аби не дозволити нам сформувати батальйон територіальної оборони "Північ".

Це при тому, що ми відмовляємось від зарплат, а вимагаємо елементарного забезпечення амуніцією та зброєю і готові охороняти рубежі Чернігівщини хоч завтра. Нова влада боїться нас, але ми не боїмося її. Нова влада вигадує будь-які приводи (приміром обшуки в гаражі командира ПЧС), стеження за нашими активістами, прослуховування телефонів тощо для того, щоб дискредитувати нас. дискредитувати, бо ми являємо для них більшу небезпеку, ніж сеператисти та "зелені чоловічки". Івашко каже, що сил територіальної оборони достатньо і посилається на міліцію, яка вчора нам охоче чухала спини гумовивими палицями та лікувала нежить тереном-4.

Била і травила нас, але не його і не їхню команду держиморд. Звертаючись до пана Івашка, ми би хотіли застерегти його від будь-яких подальших провокацій в адресу патріотів. По-друге, припинити заважати створенню батальйону "Північ". Пригадати кого він просив допомоги в час, коли не міг опертися на міліцію, хто патрулював місто і прикривав гральний бізнес та алкоточки...

Пане Івашко, наші бійці на Сході будуть не вічно. Колись вони повернуться і спитають чому 13 та 41 батальйони територіальної оборони відправили в зону АТО з голою дупою, в той час як на Іванофранківщині голова ОДА не пустив своїх бійців доки не одягнув і не озброїв їх як належить. 13 батальйон там вже три місяці без ротації. Ви заявляли, що бійці під вашою опікою. Оце так ви турбуєтесь про увірених Вам людей. На щастя вони знають, що винен не тільки Нікулін. Ми з ними щодня спілкуємось. Не забувайте, що ви лишень тимчасовий керівник. ТОму як прийшли так і підете. Останнє китайське попередження.


https://vk.com/pschernihiv

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини