Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:13:44

Дискусійно-просвітницький захід "Нова поліція очима дітей" відбувся в Прилуках

04.03.2017   11:40

З метою підвищення правосвідомості учнівської молоді, запобігання втягнення її у вживання наркотиків, алкоголю та тютюнопаління, а також профілактики антигромадської поведінки, поліцейськими ювенальної превенції Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області започатковано комплекс просвітніх заходів серед учнівської молоді Прилук та Прилуцького району.

На базі Прилуцької міської дитячої бібліотеки старший інспектор з ювенальної превенції Прилуцького відділу поліції, майор поліції Тетяна Пироженко спільно з ведучою заходу Оксаною Проценко провели для учнів старших класів загальноосвітніх шкіл міста Прилуки захід під назвою «Нова поліція очима дітей».

В першій частині заходу поліцейський розповіла підростаючому поколінню про найбільш поширені серед підлітків правопорушення та поінформувала їх про правові наслідки за їх скоєння. На прикладі різних життєвих ситуацій та способів їх вирішення майор поліції розповіла учням як треба діяти, щоб не підпасти під адміністративну чи кримінальну відповідальність за їх скоєння.

Учні задавали правоохоронцю чимало запитань на що отримали повні та вичерпні відповіді.

Далі, в процесі інтерактивного спілкування, діти долучилися до обговорення образу нового поліцейського, висловлювали своє бачення цієї теми. На завершення заходу свої побажання діти відобразили на плакаті, який вони колективно намалювали, підкресливши риси, які, на їх думку, мають бути притаманними сучасним охоронцям правопорядку.

Захід пройшов на високому організаційному рівні та з великим освітньо-профорієнтаційним ефектом. Навіть після закінчення зустрічі діти ділилися один з одним враженнями, а дехто навіть висловив бажання в майбутньому стати поліцейським.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини