Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 16:15:43

На створення або розвиток власного бізнесу можна отримати мікрогрант

04.10.2022   22:11Агенцiя

Плануєте створити власний бізнес чи розвивати вже діючий? Поспішайте отримати мікрогрант в рамках державної програми "єРобота".

Заявку та бізнес-план можна подати через портал «Дія»  https://is.gd/KT7RoW до 12 грудня. Відтак, за програмою «Власна справа» (а це одна із 6-ти програм проекту «єРобота») ви зможете отримати фінансову підтримку в розмірі від 50 до 250 тис.грн в залежності від кількості створених робочих місць.
За грантові кошти можна буде придбати обладнання, закупити ліцензійне програмне забезпечення, тварин, сировину та матеріали, товари та послуги, пов’язані з виробництвом продукції, в тому числі послуги маркетингу та реклами, оплатити оренду тощо. Повернення коштів передбачається шляхом сплати податків і зборів, передусім за працевлаштованих осіб.

На Чернігівщині станом на 3 жовтня позитивні рішення щодо отримання мікрогрантів вже прийнято по 31 претенденту. В результаті реалізації ними бізнес-ідей в області мають з’явитися виробництво пелет, бетону, меблів, одягу, хлібобулочних, кондитерських виробів, товарів для дітей, дому, кормів для домашніх тварин. Плануєтьсґься відкриття швейного цеху, пилорами, мийки, дитячої студії, готельно-ресторанного комплексу, салону краси, а також надання будівельних послуг, послуг з технічного обслуговування автомобілів тощо. А це більше сотні робочих місць.

Умови надання мікрогранту – за посиланням: https://bit.ly/3ohSjqA
Консультації - за тел. (0462)44-90-29 або на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv
Крім того, запрошуємо до участі у
вебінарах, які проводяться щочетверга Чернігівським обласним центром зайнятості.

Пресслужба обласного центру зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.