Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:49:48

У грудні платники Чернігівщини сплатили 764 мільйони гривень податків і зборів

11.01.2017   11:48Агенцiя

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що у грудні до бюджетів усіх рівнів сплачено 764 млн. гривень податків і зборів. Це на 115 млн. гривень (18 відс.) більше, ніж у попередньому місяці.

Майже 97 відсотків сплачених сум надійшло за рахунок добровільної сплати платежів. До державного бюджету протягом грудня зібрано 448 млн. гривень. У порівнянні до відповідного періоду попереднього року забезпечено приріст у 2,2 рази або на 240 млн. гривень.

До місцевих бюджетів сплачено майже 316 млн. гривень, що на рівні листопада 2016 року. У той же час у порівнянні до грудня 2015 року надходження зросли на 44 відсотки або на 97 млн. гривень.

Доходи місцевих бюджетів на 72 відсотки сформовані за рахунок податку на доходи фізичних осіб (надійшло 227,5 млн. гривень). Ще 14 відсотків забезпечено за рахунок податку на майно (земельні ділянки, нерухомість, транспорт) – 44,3 млн. гривень. Майже по 6 відсотків становить внесок від єдиного податку від підприємницької діяльності (майже 19 млн. гривень) та акцизного податку (18 млн. гривень.).

Єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Чернігівській області у грудні минулого року надійшло майже 260 млн. гривень, що перевищує надходження попередніх місяців року, зокрема, на чверть більше надходжень листопада та на третину – жовтня.


Відділ організації роботи  ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини