Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:30:34

Нагальним питанням для дорожників є підготовка до забезпечення безперебійного руху в осінньо-зимовий період

19.11.2014   08:53Агенцiя

Нагальним питанням сьогодення для дорожників Чернігівської області є підготовка до забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту автодорогами загального користування області та сталої роботи дорожнього господарства в осінньо-зимовий період 2014/2015 років.

Так, з метою забезпечення безперебійного та безпечного руху автотранспорту по дорогам загального користування в осінньо-зимовий період ДП «Чернігівський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області на цьому тижні основна увага була приділена виконанню робіт з ліквідації ямковості.

Тож у період з 01.11.14 по 18.11.14 дорожниками області на автодорогах загального значення було ліквідовано 12 089 м2 ямковості, Ремонтні роботи на дорогах загального користування щоденно виконували в середньому 3 бригади. Матеріали для виконання ямкового ремонту асфальтобетонною сумішшю постачали 2 асфальтобетонних заводи: Чернігівський, Менський.

Крім того, значна увага була приділена і безпеці дорожнього руху. За цей період було встановлено та замінено 83 дорожніх знаків, оновлено і нанесено нової горизонтальної дорожньої розмітки на 54 км доріг.

На початок зимового періода 2014/2015 років філіями Чернігівського облавтодору, заготовлено:
- піску – 42 000 т;
- солі технічної – 5 400 т.

На согоднішній день продовжується заготівля піщаного грунту та солі силами філій ДП«Чернігівський облавтодор» та з допомогою техніки сторонніх організацій.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини