Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:27:42

Експерти з якості оцінили підприємства Чернігівщини

15.09.2014   13:36Агенцiя

Засідання експертних груп Всеукраїнського конкурсу якості товарів, робіт, послуг "100 кращих товарів України" відбулося 09-11 вересня.

Про це повідомив генеральний директор державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Валентин Бакуменко.
"У засіданні взяли участь і експерти з Чернігова. Вони провели оцінювання продукції та послуг підприємств Харківської та Сумської області", - сказав він.

Із документами чернігівських виробників працювала експертна група, в складі якої були представники зі Львова, Одеси та Києва.

Цього року у всеукраїнському етапі конкурсу "100 кращих товарів України" беруть участь 5 підприємств нашої області.
Це ПАТ "Чернігівський молокозавод", ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла", ФСГ "Золотий Пармен", ФОП Мовлян та ФОП Кобцев.

Валентин Бакуменко пояснив, що експертні групи при оцінюванні якості продукції враховували чимало факторів, зокрема, наявність на підприємстві сертифікованої системи управління якістю, безпечністю харчових продуктів. Остаточні результати конкурсу стануть відомі наприкінці вересня після засідання Головної конкурсної комісії.

Однак уже сьогодні відомо, що серед товарів Чернігівщини найвищі оцінки одержала продукція ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" - Сир "Бринза" розсільний 45% жирності та ПАТ "Чернігівський молокозавод" - Кефір ТМ "Добряна" 0% жирності в упаковці Еколін 900 г. Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції запроваджена на підприємствах давно та успішно підтверджує свою дієвість. До того ж кефір ТМ "Добряна" Еколін фасується у екологічно чисті пакети, які уже за кілька років розчиняється, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Підприємства отримають нагороди і можливість взяти участь у національній виставці "100 кращих товарів України", яка відбудеться на початку листопада у Києві.


Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"


 




 
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.