Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:32:30

"Демарк" очікує вирішення своєї долі

03.09.2014   10:41Агенцiя

І разом із ним — його численні клієнти, адже починаючи від 20 серпня відділення банку не працюють. Щоправда, до куратора від Національного банку України приєдналась комісія Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка розпочала свою перевірку 2 вересня.

Скільки вона триватиме, наразі невідомо. Заступник голови правління «Демарку» Олексій Єпінін висловив сподівання, що не більше двох тижнів. У будь-якому разі керівництво банку сподівається, що до кінця цього місяця за підсумками перевірки Нацбанк прийме постанову про визнання «Демарку» неплатоспроможним і у відповідності до закону Фонд гарантування вкладів того ж дня введе у банк тимчасову адміністрацію, яка через визначений у законі термін розпочне виплату коштів клієнтам банку.

На думку Єпініна, Нацбанк та Фонд гарантування вкладів діють логічно, крок за кроком. До речі, відсотки на депозити вкладникам «Демарку» за серпень нараховані і будуть виплачуватись відповідно до закону навіть раніше, ніж повертатись депозити. Але при появі в банку тимчасової адміністрації нарахування відсотків на депозити буде припинено.

Податки на доходи з депозитів, що введені від 1 серпня, нараховуються, але будуть сплачені до бюджету після повернення коштів громадянам (до 200 тис. грн.) та виплати зарплатні працівникам банку.


http://vid.cn.ua/content/view/11018/65/
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини