Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:53:13

В 65 будинках у Чернігові планують збудувати інженерно-технічні пункти

27.12.2013   09:37

65 житлових будинків у Чернігові в перспективі матимуть власні інженерно-технічні пункти, завдяки яким можна буде покращити якість послуг теплопостачання та зекономити ресурси. З такою ініціативою до міської ради звернулося керівництво ПАТ «Облтеплокомуненерго».

Проте до впровадження цього проекту в життя необхідно чітко визначити ряд суттєвих питань: джерела фінансування проектно-кошторисної документації та безпосередньо будівництва, статус вказаних об’єктів у процесі експлуатації, статус земельних ділянок під ними, тощо. Щоб з’ясувати ці та інші технічні моменти заступник міського голови Володимир Кривенко скликав нараду за участю керівників відповідних структурних підрозділів міської ради.

Про сам проект коротко розповів голова правління ПАТ «Облтеплокомуненерго» Іван Луста. Він вважає цю ідею раціональною і корисною, в першу чергу, для споживачів, адже мешканці будинків отримають змогу самостійно регулювати подачу тепла та контролювати оплату рахунків. «Будівництво інженерно-технічних пунктів ми можемо включити у інвестиційні програми свого товариства», - пропонує І. Луста.

Заступник міського голови Володимир Кривенко доручив учасникам наради вивчити практичний досвід інших міст та розробити оптимальний варіант будівництва та подальшої ефективної експлуатації інженерно-технічних пунктів у житлових будинках. Він також висловив сподівання на відповідну державну програму та фінансову підтримку в цьому масштабному питанні.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.