Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:00:01

"Одеський дворик-2" у дворику філармонійного центру

13.08.2020   11:05Агенцiя

Ви не забули тьотю Розу? Ні, ви таки не могли забути тьотю Розу! Хто хоч раз побував в одеському дворику – дворику, що вже не раз відтворили на сцені артисти обласного філармонійного центру, не зможе забути тьотю Розу – вона не дозволить!

Популярні герої «Веселих та ліричних історій одеського дворика» – мюзиклу, який просто підкорив глядачів, ще не розповіли всі свої оповідки. Тож легендарні історії чекали на продовження в «Одеському дворику-2»: на справжній одеський дворик перетворився затишний дворик філармонійного центру. 12 серпня 2020 року мюзикл «Одеський дворик-2» у постановці Дмитра Обєднікова на сценарієм Світлани Бунзяк був вперше презентований глядачам.

І що тьотя Роза? А тьотя Роза придумала «шикарний стартап» - вирішила створити шлюбну агенцію, слоган якого - «видамо Вас за єврея будь-якої національності». Тьотя Роза краще знає, кого з ким треба одружити. Що з цього вийшло, можна уявити… Як каже сама тьотя Роза, «жінка була створена для того, щоб чоловік не помер від щастя».

В Одесу їдуть не тільки за морем – в Одесу їдуть за Одесою. Настільки різнобарвною, що з нею не може порівнятися жодне місто у світі. І роблять її такою одесити. Їх колоритні образи представили глядачам заслужені артисти України Володимир Гришин і Сергій Сулімовський, солісти колективу концертних виконавців Інна Василенко, Ольга Печко, Марина Коваленко, Макс Пузан, В'ячеслав Мацвійко, Анна та Дар'я Михневич, Яна Корольова, Вікторія Олійник, Іванна Подольська, Катерина Іващенко, Олександр Лузан, Костянтин Слободенюк, артисти Театру танцю «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова, концертмейстер — заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко, скрипаль Михайло Скидан.

13 серпня «Одеський дворик-2» знову буде у дворику філармонійного центру. Якщо ви не змогли потрапити на прем’єру, не втрачайте шанс! «Ви хочете жартів за Одесу? Їх є у нас!»

Прес-центр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини