Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:11:13

"Інна Василенко. Невідома зірка"

14.11.2019   11:22Агенцiя

«Відкриття нівроку» Інна Василенко – 25 років на сцені. «Буде весело!» - обіцяла артистка, запрошуючи на свою лірично-комедійну бенефісну програму «Інна Василенко. Невідома Зірка», представлену в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм 13 листопада.

25 років тому з дипломом режисера прийшла до Чернігівської філармонії випускниця Київського державного університету культури і мистецтв. І на 20 років присвятила себе улюбленій хореографії: була артисткою балету Академічного народного хору, Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди». Завершення танцювальної кар'єри дало можливість яскравіше розкрити інші сторони багатогранного таланту артистки.

Програма «Невідома Зірка» представила Інну Василенко в різних іпостасях. На сцені були персонажі найпопулярніших мюзиклів, які так полюбилися глядачеві: «Світська подія», «Радіо «Красуні FM», «Вікенд у Парижі», «Село і люди», «Ліричні та веселі історії одеського дворика»... Прозвучали і ліричні твори, в тому числі і з сурдоперекладом Інни Василенко. Інна співала, танцювала, читала, розказувала. Вона не просто грала – в ній жили її персонажі: так, не Інна Василенко розповідала добрі, а іноді щемливі, одеські історії – веселими мудрощами сипала тьотя Роза.

Сценічний ювілей – це і родинне свято для чоловіка Ігоря Василенка, для синів Олексія і Володимира. Інструментальна п’єса у виконанні дітей викликала щирі аплодисменти публіки.
«Інна Василенко. Невідома Зірка» - бенефісна програма, народжена спільно з друзями і колегами – режисером Дмитром Обєдніковим, заслуженими артистами України Володимиром Гришиним і Сергієм Сулімовським, заслуженим працівником культури України Світланою Пилипенко, солістами колективу концертних виконавців Ольгою Печко, Мариною Маккей, Мариною Коваленко, Максимом Пузаном, Світланою Примак, В'ячеславом Мацвійком, Світланою Бунзяк, Анною і Дар'єю Михневич, Мариною Юрченко, Яною Корольовою, Катериною Іващенко, Олександром Лузаном, Вікторією Олійник, Іриною Єрмаковою, Театром танцю «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова, а також танцівником Олексієм Мироненком, скрипалем Михайлом Скиданом.

Інна Василенко обіцяла: «Буде весело!» Було не тільки весело. Було лірично. Було різнобарвно. І головне – було неповторно майстерно, повідомляє прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини