Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:49:23

Побачив світ четвертий номер збірника наукових праць "Розумовські зустрічі"

09.12.2017   09:10Агенцiя

Четвертий номер щорічного збірника наукових праць «Розумовські зустрічі» вийшов у Чернігові на День місцевого самоврядування в Україні. В його основі – матеріали доповідей з міжнародної конференції «П’яті “Розумовські зустрічі”», що проходила в Чернігові 1 – 2 грудня 2016 р.

Всього – 26 статей. Видання покликане об’єднати напрацювання фахівців з теорії та практики у сфері розвитку державної служби та місцевого самоврядування. Публікації представлені за трьома напрямками та охоплюють проблеми еволюції державної служби України в умовах викликів сьогодення; питання децентралізації влади та територіальної реформи, а також вітчизняний та світовий досвід державного управління.

Нагадаємо, що завданнями збірника є підвищення рівня обізнаності державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та всіх небайдужих громадян з історією та сучасним розвитком державного будівництва в Україні, відновлення історичної та національної пам’яті, інформування населення про результати наукових робіт у сфері дослідження питань формування адміністративно-територіального устрою та системи владних інституцій України, реформування системи державного управління та місцевого самоврядування.

Cпівзасновниками видання є Сіверський центр післядипломної освіти, Інститут законодавства Верховної Ради України, Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Сіверський інститут регіональних досліджень.

Випуск наступного номера збірника запланований за результатами  міжнародної науково-практичної конференції «VI “Розумовські зустрічі”», яка відбудеться в Чернігові 14 – 15 грудня 2017 р.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини