Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:35:45

Визначений переможець конкурсу малюнка від чернігівського УКРОПу "Я хочу жити в сучасній Україні"

24.10.2016   08:10Агенцiя

До 25-ї річниці Незалежності України Чернігівська обласна організація партії УКРОП проводила конкурс дитячого малюнка на тему «Я хочу жити в сучасній Україні».

Конкурс тривав близько півтора місяця. Від учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівщини надійшло 49 робіт.

До складу журі ввійшли заступник голови Чернігівської обласної організації УКРОПу Оксана Тунік-Фриз, голова ГО «Жіноча волонтерська сотня самооборони Чернігівщини» Світлана Корольова, президент Фонду здорового суспільства Ярослав Гіріч, укропівці Маргарита Лісова та Ольга Шимко. Під час оцінювання конкурсних робіт вони звертали увагу на актуальність теми, оригінальність та оформлення, якість і самостійність автора у виконаній роботі.

За результатами голосування, переможцем конкурсу став малюнок «Ще гримлять від боїв перегуки, ще палають пожежі жахні, але незабаром ми будемо жити в новій сучасній країні!» учня 8-А класу Чернігівського колегіуму № 11 Олексія Белеванцева.

Він зобразив на малюнку квітучий Чернігів з його пам’ятками, веселку, озеро з лебедями, птаха, який відлітає в небо. Він символізує загиблого в АТО рідного брата автора. Юний художник отримав головний приз – планшет.

За словами члена журі Ярослава Гіріча, кожен малюнок – чудовий і заслуговує на увагу. «Сьогодні дуже важливо проводити такі конкурси, оскільки прививати любов до своєї країни потрібно змалку», ‒ зауважив він.

«Дуже приємно, що багато дітей взяли участь у конкурсі. Роботи сповнені майстерності, душевності та глибокого змісту. За результатами конкурсу, можна впевнено сказати, що учні люблять свою Батьківщину та пишаються тим, що вони українці», – наголосила укропівка Оксана Тунік-Фриз.

Нагадаємо, чернігівський УКРОП у другу річницю розстрілів на Майдані проводив конкурс на кращий патріотичний вірш в пам’ять про Героїв Небесної Сотні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини