Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:40:46

Відбулася презентація монографії про лісопарки Чернігова та їх особливості

17.09.2015   13:05Агенцiя

15 вересня у читальному залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася презентація монографії Володимира Брайка "Лісопарки Чернігова та їх рекреаційні особливості".

Автор книги – кандидат сільськогосподарських наук, начальник КП "Зеленбуд" міської ради, доцент Чернігівського національного технологічного університету у своєму виступі розповів, що спонукало його до написання книги, наголосив на важливості теми для міста Чернігова. У книзі теоретично узагальнені та проаналізовані експериментальні матеріали щодо сучасного стану властивостей лісопаркових насаджень Чернігова. Запропоновані шляхи підвищення рекреаційних, естетичних та екологічних складових.

На презентацію завітали колеги автора, фахівці лісового та садово-паркового господарства міста, охорони природи, екологи, аспіранти і студенти місцевих вузів, друзі автора: Шеремет О.С. – депутат міської ради; Атрощенко Б.Ф. – начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму міської ради; Мітеров О.Й. – заступник директора українсько-російського Інституту; Кошельник В.І. – головний інженер КП "Зеленбуд". Головною темою обговорення книги було збереження історичних лісопарків м. Чернігова: "Кордівки", "Ялівщини", "Урочища Cвятого", "вздовж Київського шосе" та їх рекреаційних можливостей.

Ведуча заходу Галина Іванцова, заввідділом документів природничо- та сільськогосподарського змісту, на високому професійному рівні прокоментувала книжково-ілюстративну виставку "Ліси – національне багатство України" та запросила гостей ознайомитися з нею.

За інф.Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.