Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:28:38

А la guerre comme à la guerre

18.03.2015   12:22Агенцiя

Всі побувати на війні, звичайно, не можуть. Та це й не потрібно. А от підтримати воїнів, які зараз на Сході боронять наш мир, повинні всі. Відсьогодні депутати обласної ради будуть щодня бачити, як живуть та воюють наші бійці в зоні проведення антитерористичної операції. Виставка світлин під назвою «На війні як на війні» була відкрита сьогодні у обласній раді.

Добрі, чесні, сповнені мужності та відваги очі дивляться зі світлин, зроблених у різний час, різних місцях та різними авторами. На війні як на війні, є все: біль і руйнування, відвага та оптимізм. Війна — як вона є — була відображена на фото, а потім ці фото приїхали до Чернігова. Їх роздрукували та подали для презентації широкому загалу. Частина з цих робіт потрапила до шкіл, а інша частина відтепер експонується у стінах обласної ради.
 
Керівництво обласної ради вдячно волонтерам, представникам громадських організацій за проведену ними роботу. Ці світлини мають нагадувати народним обранцям, чим живе сьогодні суспільство. Реалії сьогодення – війна, нав’язана «добрим сусідом».
 
Подібні виставки проходитимуть в обласній раді на постійній основі. Наступну планують присвятити подіям Другої світової війни. Вже скоро Україна буде святкувати 70-річчя визволення від німецько-фашистських загарбників.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини