Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 03:29:14

Анатолій Долеско відкрив фестиваль-конкурс "Яскрава країна" об’єднує друзів. ФОТО

28.09.2014   12:09Агенцiя

Четвертий міжнародний фестиваль-конкурс "Яскрава країна" цього року стартував не в Чернігові, як зазвичай, а в Гончарівському.

Таким способом організатори вирішили підтримати військових першої окремої танкової бригади. На концерт запросили бійців, які зараз відпрацьовують бойові навики та вже незабаром відправляться в зону АТО.

Організатор фестивалю «Яскрава країна» Ольга Обласова у своєму зверненні до військових наголосила: "Нам дуже хочеться, щоб виступи наших дітей, їх палкі серця передали вам ту любов до України, побажання захистити дітей, захистити вітчизну".

У програмі фестивалю - хореографія та вокал. Тематика - здебільшого патріотична. 

Військові з захопленням спостерігали за виступами юних виконавців. Кажуть, дитячі усмішки «додають сил в такий непростий момент».

"Усе, що роблять діти, торкає не тільки душу, а й все єство, це позитив для кожного військового", - говорить заступник командира першої окремої танкової бригади Руслан Коваль.

Окрім концертної програми дітлахи подарували захисникам Вітчизни обереги. Їх робили власноруч, сподіваючись, що вони допоможуть військовим на полі бою.
  
Організовувати фестиваль з року в рік стає все важче, кажуть його ідейні натхненники. Тому неодноразово суттєву підтримку надавав уродженець Чернігова, член наглядової ради «ЧеЗаРа», меценат Анатолій Долеско, який цього року також був присутнім на відкритті фестивалю. За його словами, військові першої окремої танкової бригади в нинішній час є прикладом мужності. «Хочу побажати вам пильності, бути максимально обережними, зберегти своє життя та повернутися додому у свої родини. Щире вам дякую та низький уклін!» - зі сцени наголосив Долеско.

Завершальний гала-концерт фестивалю "Яскрава країна" вже цієї неділі в обласному музичному драмтеатрі імені Шевченка. Завдяки спонсорській підтримці на концерті зможуть також побувати діти переселенців зі сходу країни, які нині живуть в санаторії "Десна" в селі Ладинка.

PR

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.