Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:49:00

“Вітамінка доброти” від Маргарити Бордонос та Володимира Шовкошитного

07.02.2014   08:23Агенцiя

Сьогодні у КМЦ «Інтермеццо» відбулося представлення повісті дитячої письменниці Маргарити Бордонос «Вітамінки доброти». Після того як твір отримав Корнійчуківську премію в номінації “Проза для дітей молодшого віку” письменниця отримала від одного з членів журі Володимира Шовкошитного пропозицію надрукувати книгу саме у його видавництві «Український пріоритет».

Тож цілком закономірно, що разом із пані Маргаритою відбулося знайомство чернігівців із видавництвом «Український пріоритет» та його засновником – письменником, громадським діячем Володимиром Шовкошитним.

- “Книга Маргарити Бордонос без всякого сумніву підпадає під категорію тих книг, які друкує видавництво «Український пріоритет» адже вона розповідає дітям про доброту, але без всяких повчань, показуючи життя таким, яким воно є насправді”, — зазначив Володимир Шовкошитний.

- «Книга «Вітамінка доброти» пропонує читачам цікаву й динамічну розповідь, – розповідає авторка, — про те, як семирічний Сергійко разом зі своїми однокласниками запропонував своєму ровеснику, що через недугу не міг сам ходити, цікаве спілкування, ігри, а головне – надію й бажання лікуватися».

Цікаво, що авторкою ілюстрацій до книги став не професійний художник, а київська студентка Лілія Горбач.

По закінченню презентації Володимир Шовкошитний на «стелі автографів» написав побажання для КМЦ «Інтермеццо» — «заклад про який я давно чув, але побував тільки сьогодні»: «Звитяг і злетів!».


http://www.pivnich.info/vitaminka-dobroty-vid-marharyty-bordonos-ta-volodymyra-shovkoshytnoho-video-foto/
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини