Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:51:50

"Амор. Кохано. Італьяно" на чернігівській сцені. ВІДЕО

30.10.2013   10:13Агенцiя

На Слов’янські театральні зустрічі Ніжинський музично-драматичний театр ім.Коцюбинського презентував постановку "Амор. Кохано. Італьяно"

Ніжинський театр розіграв комедію Альдо Ніколаї «Амор. Коханo. Італьяно», також відому під назвою "Любовь до гроба",  дуже темпераментну й дотепну (режисер Олексій Биш, художник Олена Биш, хореограф Ганна Сірякова). Ця постановка за 7 років на сцені дуже полюбилася глядачу.

Ексцентрична трагікомедія про дамочку, яка знайшла собі на курорті коханця, здатного за її бажанням прикінчити обридлого чоловіка, - типова антрепризна «триходовка», але театр раптово виявляє в ній ліричність, психологічну пильність і навіть видовищність.

Тріо головних героїв: Жінка, Чоловік і Коханець - вибудовують свої відносини змістовно і пристрасно.

Абсолютним лідером стає Ева в блискучому виконанні Алли Соколенко, актриса дивної витонченості, легкості і жанрової чуйності. Любо- дорого дивитися, як ця «пожирательница сердец», виблискуючи чарівністю, інтригує або симулює муки совісті, як зваблює та зачаровує.

При цьому вихровий сюжет не втрачає ні на мить правди внутрішніх почуттів, чого в подібних п'єсах найважче досягти.

Відео fotofokusnik.narod.ru

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.