Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:20:57

Ювілейна виставка клубу творчої інтелігенції "Оберіг". ФОТОрепортаж

25.10.2013   10:42

24 жовтня у Арт-клубі відкрилася виставка "з любов’ю до мистецтва", організована творчою інтелігенцією Чернігова.

Клуб творчої інтелігенції "Оберіг" святкує своє 20-річчя. Його організувала у 1993 році і очолювала протягом 19 років Алла Василівна Матюшенко.

Організація об’єднала представників різних професій: лікарів, вчителів, працівників культури, поетів. Але у всіх них була спільна риса - любов і прагнення до творчості. Учасники клубу кажуть, що тільки тут можна зустріти лікарів, що співають, інженерів, що пишуть вірші, вчителів, які вишивають і танцюють, військовослужбовців, які знаються на живописі. "Оберіг" знаходить унікальні таланти і допомагає їх розвивати, підтримує і навчає.

За словами організаторів виставки до 20-річчя, головний скарб клубу - це діти. Успіхи Ані Шовкової та Злати Бєлової у вишиванні, безмежна фантазія Ані Кочановської у чарівних іграшках, творчий потенціал Арсенія Загреби створюють майбутнє і сучасне клубу творчої інтелігенції "Оберіг". 

ФОТО ВІКТОРА КОШМАЛА

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини