Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:03:31

Презентація концепції розвитку «Чернігів — стійке місто»

18.06.2022   10:00Агенцiя

Сьогодні ми усі боремось за свої цінності і своє життя.
За майбутнє.
Тому не має часу кращого, ніж сьогодні, для проєктування майбутнього м. Чернігів.
За ініціативи архітектурної студії Yakusha при сприянні Чернігівської міської ради та місцевої громади йде робота з розроблення концепції розвитку м.Чернігова "ЧЕРНІГІВ - СТІЙКЕ МІСТО".
Громада – головний замовник майбутнього. Головний носій цінностей, стійкості, сильних сторін міста, його духу.
Час бути проактивними. Не опускати рук, говорити про потреби, бажати, мріяти.
Тому запрошуємо вас на відкриту зустріч-презентацію концепції розвитку «Чернігів — стійке місто».
На презентації ми дуже хочемо налагодити діалог з громадою, актуалізувати довгострокові рішення, обговорити візію розвитку і не тільки.
Захід відкритий для всіх охочих, але просимо вас пройти реєстрацію та відповісти на запитання у формі за посиланням: https://bit.ly/3OdX67l
Проєкт об'єднав громаду у бажанні чернігівців побудувати місто навколо людей. Наразі до нас доєдналися різні спеціалісти, як чернігівці, так і з інших міст та країн. Синергія відчуття власного міста місцевими, досвід та погляд зовні дають можливість зробити проєкт якісним та усвідомленим.
Серед наших партнерів: Чернігівська міська рада, Чернігівський ІТ-кластер, Чернігівська Політехніка, Bike City Consulting, ЕкоМісто та ін.
До зустрічі у цю суботу, 18.06.2022, о 10:00 за адресою: м. Чернігів, вул. Преображенська, 12 (Агенція регіонального розвитку, 2 поверх) на презентації концепції розвитку міста.

джерело

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.