Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:36:50

У Чернігові сформують Регіональне управління «Північ»

14.12.2021   15:56Агенцiя

З 1 січня 2022 року у Чернігові буде сформоване Регіональне управління «Північ» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Відповідно до Закону України "Про основи національного спротиву" з наступного року в державі будуть розгорнуті військові частини тероборони. Чотири регіональні управління, одне з яких розташовуватиметься у Чернігові, здійснюватимуть управління відповідними підрозділами ТрО.


До військово-сухопутної зони Регіонального управління «Північ»Сил ТрО увійдуть місто Київ та шість областей: Чернігівська, Сумська, Полтавська, Черкаська, Житомирська та Київська. У кожній із них буде сформована бригада тероборони, а кількість батальйонів приведуть у відповідність до кількості районів, утворених у ході адміністративної реформи (плюс батальйон в обласному центрі).
Підрозділи планується розгорнути до 15 січня 2022 року. Відтак уже зараз варто поспішити, аби обрати посаду та стати на захист свого дому та родини. Перевага такої служби в тому, що військові служитимуть за місцем проживання.
На службу в підрозділи ТрО запрошуються офіцери запасу зазначених областей та Києва, які мають досвід військової служби, а також військовозобов’язані та резервісти без досвіду військової служби, які матимуть змогу зайняти старшинські, сержантські та солдатські посади.
Для підписання контракту на проходження дійсної військової служби в підрозділі територіальної оборони звертайтеся до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Автор фото – Ельдар Сарахман

Служба зв'язків з громадськістю ОК "Північ"

 


 

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.